Haberler

25 Saniyede İş Yerini Soydular O Anları Güvenlik Kamerası Böyle Kaydetti

25 saniyede iş yerini soydular o anları güvenlik kamerası böyle kaydetti Kahramanmaraş'ta iş yerlerini saniyelerle soyan silahlı hırsızlık şebekesinin üyeleri, asayiş ekiplerince son işinde yakalandıKAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ta iş yerlerini hedef alan silahlı hırsızlık şebekesinin üyeleri,...

25 saniyede iş yerini soydular o anları güvenlik kamerası böyle kaydetti

Kahramanmaraş'ta iş yerlerini saniyelerle soyan silahlı hırsızlık şebekesinin üyeleri, asayiş ekiplerince son işinde yakalandı

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ta iş yerlerini hedef alan silahlı hırsızlık şebekesinin üyeleri, son işlerinde yakayı ele verdi.

Kahramanmaraş Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince il merkezinde meydana gelen iş yerlerinden hırsızlık yapan şebeke üyelerini yakalamak için operasyon yaptı. Hırsızlık olaylarına ait kamera görüntülerini inceleyen polis, yüzleri kapalı 5 kişinin plakası kapatılmış lüks bir araçla hırsızlık yaptıklarını tespit etti. Ellerinde demir aparatlar ile iş yeri vitrinlerini kırıp saniyelerle iş yerlerini soyan şebeke son işinde yakalandı. Hırsızlık anında otomobilde silahlı gözcü bırakan şebeke üyelerini yakalamak için MOBESE ve PTS kayıtlarından yola çıkan polis, çevre yollarda inceleme başlattı.

Şebeke üyeleri her hırsızlıkta farklı otomobil kullanmış

Yaşanan hırsızlık olaylarında farklı araç kullandığı tespit edilen şebeke üyelerini polis, Gaziantep yolu üzerinde 06 H 9831 plakalı otomobilde tespit etti. Lüks otomobili takibe alan polis, uzun namlulu silahlarla otomobile operasyon düzenledi.

Otomobil içerisinde Mehmet S. (27), Onur Emre A. ve Ö.K. yakalanarak etkisiz hale getirildi. Otomobilde hırsızlıkta kullanılan 3 çift eldiven, kaşkol, 2 adet demir apart, pense ve pompalı tüfek ele geçirildi.

Şebeke üyelerinin yarısı Gaziantep'te yakalandı

Operasyonu genişleten ekipler, şebekenin diğer üyeleri yakalamak için aynı gece Gaziantep'te operasyonlar yaptı. Gaziantep'te Mehmet B. (20), Adnan Ö. ve Mesut D. gözaltına alındı. Yakalanan şüphelilerden 5'i alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Çok sayıda hırsızlık olayından sabıkası olan şüphelilerden 1 adet çalıntı oto, çalıntı 2 adet tablet, 5 adet cep telefonu, 4 bin TL değerinde sigara, sigara rafları, muhtelif giyim ve tüketim malzemesi ele geçirildi.

Şüpheliler alınan ilk ifadesinde Kahramanmaraş'ta, 12 ayrı iş yerinden hırsızlık yaptıklarını ve 1 adet otomobil çaldıklarını itiraf etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Hırsızlık Büro Amirliği Kahramanmaraş Gaziantep 3. Sayfa Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917 FRANSA-TÜRKİYE MAÇI ne zaman, saat kaçta? Milletler Ligi voleybol maçı canlı izle! Başakşehir- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor kaçıncı oldu?
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title