Haberler

Arda'nın Mutfağı'ndan Leblon Açık Büfesine!

Güncelleme:

Haftaiçi öğlen 12.00-14.30 saatleri arasında kurulan, içeriği günden güne değişen ve Arda Türkmen'in özel dokunuşlarıyla taçlanan zengin açık büfe!

Bu açık büfede Leblon misafirlerini her gün başka bir lezzet serüveni bekliyor. Bir masa dolusu birbirinden leziz tat o öğlene özel hazırlanıyor ve masadaki porsiyonlar bitti mi bitiyor!

Açık büfede neler mi var? Mini imambayıldı, otlu enginar, ev yapımı kişler, otlu ve acı baharatlı somon füme, pancar carpaccio, havuç graten, tahinli nohut piyazı, acı biber reçeli dokunuşlu patates salatası, mevsim sebzeleriyle hazırlanan zeytinyağlılar, kağıtta mevsim otlarıyla pişen balıklar, mini güveçler, günün taze sebzesiyle hazırlanan gratenler, çeşit çeşit salatalar, güne özel hazırlanan çorba seçeneği bunlardan yalnızca bazıları. Tatlıları da unutmamak lazım; crumble çeşitleri, günlük üretilen pastalar, meyveli paylar, crème brule ve çikolatalı tatlılar da Arda'nın mutfağından direk Leblon'un açık büfesine geliyor. Minik ve şık sunumlarda daha pek çok leziz ve renkli yemek öğle molalarında farklı lezzet deneyimleri yaşatmak için misafirlerini bekliyor! Leblon gurme odasında her öğlen kurulan bu açık büfeden dilediğiniz yemekleri seçerek oluşturacağınız menünün fiyatı ise kişibaşı 25 TL. Yemek sonrası Americano, Espresso ya da çay da Leblon'un ikramı! İş yemekleri, yemekli toplantılar ve keyifli öğle yemeği kaçamakları için Asmalımescit'in en keyifli lezzet durağına mutlaka uğramalısınız! ( A La Carte yemek isteyen müşterilere de 12:00-17:00 arası %15 indirim uygulanıyor)

Leblon'da sezon boyunca farklı lezzet deneyimleri misafirleriyle buluşuyor olacak!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title