Haberler

Polisten kaçabilmek için elindeki şantaj paralarını sokağa saçtı

Güncelleme:

Antalya'da sanal alemde tanıştıkları kişinin yarı çıplak görüntülerini çekerek şantaj yapan 4 şüpheliden biri, şantaj yaptığı kişiden aldığı paraları sokağa atıp karmaşa yaratarak kaçmaya çalıştı.

Antalya'da ikisi 18 yaşından küçük 4 kişi, sanal ortamda tanışıp yarı çıplak görüntülerini çekerek şantaj yaptıkları H.B.Y.'den 3 bin lira alıp kaçarken polis operasyonuyla yakalandı. Kovalamaca sırasında şüphelilerden İ.K. paraları sokağa atıp karmaşa yaratmaya çalıştı.

24 Şubat günü Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Bürosu'na başvuran H.B.Y., sanal alemde tanışıp görüştüğü İ.K. ve G.H.Y.'nin, yarı çıplak görüntülerini çekerek kendisine şantaj yaptığı iddiasıyla şikayetçi oldu. H.B.Y., 2 genç ile Kundu'daki evinde buluştuklarını, alkol aldıklarını ve boğazının sıkılarak yarı çıplak görüntülerinin çekildiğini anlattı. H.B.Y., "Masaj için kıyafetimi çıkarıp boğazımı sıktılar ve görüntülediler. Eve gelen S. isimli ile gençle de cinsel ilişkiye gireceğim yönünde konuşmaları kaydetmişler" dedi. Cep telefonu, banka kartlarını alan zanlıların, kendisinden ayrıca 3 bin lira istediğini aktaran H.B.Y., paranın getirilmemesi halinde görüntüleri ailesine vereceği şantajında bulunduğunu söyledi.

Polisten kaçabilmek için elindeki şantaj paralarını sokağa saçtı

NEFES KESEN OPERASYONLA YAKALANDILAR

H.B.Y.'nin şikayeti üzerine Gasp Bürosu dedektifleri, operasyon için harekete geçti. Seri numaraları alınan 3 bin lirayı H.B.Y.'ye veren polis, dün saat 18.30 sıralarında şüphelileri 100. Yıl Bulvarı'ndaki AVM önünde beklemeye başladı. Para alışverişi sırasında ortaya çıkan dedektifler, buluşma yerine gelen 4 şüpheliyi yakaladı.

Polisten kaçabilmek için elindeki şantaj paralarını sokağa saçtı

KARMAŞA YARATIP KAÇMAK İSTEDİ

Bu sırada şüphelilerden İ.K. paralarla kaçmaya çalıştı. Elindeki paraları sokağa fırlatan İ.K. ile polis arasında kısa süreli kovalamaca yaşandı. İ.K. de gözaltına alındı. Bulvarda atılan paralar ise AVM güvenliği tarafından toplanıp polise teslim edildi. Operasyonda şikayetçi H.B.Y.'nin cep telefonu da gözaltına alınanların üstünden çıktı.

Polisten kaçabilmek için elindeki şantaj paralarını sokağa saçtı

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Gözaltına alınan Y.E.S. ve L.G, yaşları küçük olduğu için Çoçuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilirken, İ.K. ile G.H.Y., polisteki işlemlerinin ardından 'yağma, şantaj ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya Emniyet Müdürlüğü Haberler

500

Yorumlar (11)

ISSAK:

SAYIN CUMHUR BASKANIMIZ IN DOGUMGUNU GUNU KUTLU OLSUN INSALLAH NICE SENELERE BIZLERLE YURUYECEGIZ ALLAHIN IZNIYLE

7
16
yanıtYanıtla
10.5 lu:

sizlerle anca kaaso yürünüyor hala farkında değilsin koyun herif

yanıt10
yanıt8
Fuat Ekinci:

Allah sağlık versin.Ama bunca yıl yeter gitmeli

yanıt2
yanıt0
KATİP:

ALLAH SİZE AKIL FİKİR VERSİN. ÜLKE ATEŞE SÜRÜKLENİYO GÖZ GÖRE GÖRE HALA SİZİNLE YÜRÜYECEĞİZ DİYORSUNUZ. İNŞALLAH BİR AN ÖNCE UYANIRNISIZ. . .

yanıt2
yanıt0
OGUZ:

AGIR VEYA CİDDİ CEZALAR VERİLMEDİKÇE BU NE İLK NEDE SONUNCU OLUR YATACAKLARI EN FAZLA 3 VEYA 5 AY YİNE ARAMIZDALAR

5
0
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEHRİ ÜLKEMİZİN TURİZM BAŞKENTİ İPİNİ KOPARANIN GELDİĞİ BİR ŞEHİR OLMAKTAN KURTULMALI BİR TAKIM ÖNLEMLER ALINMALI ARTIK .

4
1
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

BEN BURDAN YİNE DİYORUM BUNLARIN OLMAMASI YAŞANMAMASI NI İSDİYORSAK ARTIK BİR ÇOK ŞEYİMİZ DEĞİŞDİRMEMİZ GEREK . EKONOMİ, EĞİTİM VE YASALAR. AMMA ADAM GİBİ OLANLARI

4
0
yanıtYanıtla
hayret:

yorumun haberle ne alakası var

1
2
yanıtYanıtla
geziciler:

katip bu ülkede bol sıfırlı tl leri imf ye dilenen sol hükemetleri mi özlediniz totoşlar. . tek derdiniz mezhep ataputçu ideolojik sapıklığınız. . . chp kurtaracak sizi uyanın. . herşey çok gözel oldu aldın mı akbil zammını andavallılar.

0
1
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Türkede benzemiyor tipsiz

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title