Haberler

Antalya: Antalyaspor, Kayserispor'u Tek Golle Geçti

Turkcell Süper Ligi'nin 8. Haftasında Antalyaspor, Sahasında Kayserispor'u 1-0 Mağlup Etti.

Turkcell Süper Ligi'nin 8. haftasında Antalyaspor, sahasında Kayserispor'u 1-0 mağlup etti.

Antalyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Kayserispor karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. 8 maç sonunda aldıkları 10 puanla istedikleri puan hedeflemesini sağladıklarını kaydeden Vural, "Türkiye'nin çok önemli bir takımına karşı aldığımız 3 puan ayrıca önemlidir. Lig 3.'sü bir takımı yeniyoruz" diye konuştu.

Alınan galibiyetten dolayı oyuncularını yürekten kutladığını ifade eden Vural, "Oyunun geneline baktığımızda, bu maçı kazanmayı hak ettik" şeklinde konuştu. Yılmaz Vural, Antalyasporlu taraftarların takıma verdikleri destekten dolayı çok mutlu olduğunu da söyleyerek, "Taraftarların maç öncesi davranışları beni çok mutlu etti. Taraftarımı tebrik ediyorum. Bunlar maç öncesi özlenen şeylerdi. Antalyaspor taraftarı, maç öncesi gösterdiği olumlu davranışıyla Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) nasıl ceza aldıysa bu maçta da mavi bayrak almayı hak etmiştir" dedi.

Yılmaz Vural ayrıca, verdikleri kararlardan dolayı maçın hakemlerini de kutladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title