Haberler

Anneler Günü'nü Buruk Karşılayan Şehit Annelerinin Gözyaşları

Anneler Günü'nü Buruk Karşılayan Şehit Anneleri, Bir Alışveriş Merkezinde Düzenlenen Etkinlikte Gözyaşlarına Boğuldu. Etkinliğe Katılan İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Okuduğu "Annem" Şiiri, Şehit Annelerini Ağlattı.

Anneler Günü'nü buruk karşılayan şehit anneleri, bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlikte gözyaşlarına boğuldu. Etkinliğe katılan ilköğretim okulu öğrencilerinin okuduğu "Annem" şiiri, şehit annelerini ağlattı.

Marmara Şehit Aileleri Derneği üyesi anneler, Metroport Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen programda bir araya geldi. Tiyatro sanatçısı Arzu Balkan'ın da katıldığı programda Vali Recep Yazıcıoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri, sergiledikleri piyesin ardından şiirler okudu. Öğrencilerin okuduğu "Annem" şiiri, etkinliğe katılan şehit annelerini ağlattı. Duygusal anlar yaşayan şehit anneleri, şiir okunduğu sırada gözyaşlarına hakim olamadı.

"Hiç bir çocuk ve anne ağlamasın" diyen Arzu Balkan, programdan çok etkilendiğini söyledi. Balkan, "Şehit annelerinin mağdur duruşları beni çok etkiledi. Onların metanetine saygı duyuyorum. Acıları bizim acımız. Bence her gün anneler günü ve babalar günü olmalı. Özel günlere çok ihtiyacımız var. Bende bir anneyim. Kızım Zeyno'dan hediye beklemiyorum. Bir öpücük vermesi beni mutlu eder" diye konuştu.

1994 yılında Bosna Hersek'te şehit düşen Kurmay Binbaşı Yaşar Akarsel'in eşi İmran Aksel, ödülünü Arzu Balkan'ın elinden aldı. Eşinin göreve gitmeden önce tüm dostları ile helalleştiğini söyleyen Aksel, "Eşim şehit olmadan bir gece önce beni aradı. Helallik istedi. O an ne olduğunu anlayamadım. Sabah küçük oğlum Kenan, 'babam ne zaman gelecek onu çok özledim' dedi. Daha sonra televizyonu açtığımda Bosnada ilk şehidimiz Kurmay Binbaşı Yaşar Aksel haberini duyunca içim yandı. Ben bir şehit eşiyim. Dik durmalıydım. Yıkılmadım, iki çocuğumla birlikte dik duruyoruz. İki üç çapulcuya boyun bükemeyiz. Bugün çok ağladım" diye konuştu.

(MY-EY-EY-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
title