Haberler

Yaşlı Anne, Müzisyen Oğlunun Sosyal Medya Takipçisini Arttırmak İçin İlan Dağıtmaya Başladı

Güncelleme:

Sivas'ta bir anne, müzisyen oğlunun sosyal medyadaki takipçi sayısını arttırmak için sokak sokak gezip ilan dağıtıyor.

Sivas'ta bir anne müzisyen oğlunun sosyal medyada takipçi sayısını arttırmak için sokak sokak gezip ilan dağıtmaya başladı.

OĞLUNUN KLİBİ İLGİ GÖRMEYİNCE ANNE YÜREĞİ DAYANAMADI

Sivas'ta yaşayan Barış Arı geçtiğimiz ay yeni bir müzik klibi çıkarttı. Klip sosyal medyada beklenilen oranda takipçi bulmadı. Durumu fark eden üzülen annesi Şerife Arı devreye girdi. Oğlunun klibinin az sayıda takipçi bulmasına yüreği dayanmayan anne takipçi sayısını arttırmak için ilginç bir yola başvurdu.

Yaşlı Anne Müzisyen Oğlunun Sosyal Medya Takipçisini Arttırmak İlan Dağıtmaya Başladı

Anne Arı çözüm olarak, "Barış Arı-Oyun Hamuru, kanaldan 1 kere izlerseniz çok mutlu oluruz" yazılı ilanlar bastırdı. Arı sokak sokak cadde cadde gezerek bu ilanları dağıtıyor. Anne arı yaklaşık bir ay içerisinde 30 bine yakın ilan dağıtarak oğlu için destek istedi. Barış Arı annesinin bu girişiminin olumlu sonuç verdiğini görünce, oda annesine destek vermek için bu anları cep telefonu ile kaydedip sosyal medyada paylaştı.

30 BİN BROŞÜR DAĞITTI

Anne Şerife Arı, oğlu için yaklaşık 30 bine yakın ilan dağıttığını belirterek, "Şarkısı için yapılan klibin izlenmesi için broşürü dağıtıyorum. Sponsor bulamadığımız ve maddi durumumuzun yetersiz olduğu için dağıtma işi bana kaldı. Yaklaşık 1 aydır bu işle uğraşıyorum. Yoruluyorum ama ne yapalım mecburum dolaşıp broşürleri dağıtmaya çocuğumun hatırı için, çocuğumun işi için.

Yaşlı Anne Müzisyen Oğlunun Sosyal Medya Takipçisini Arttırmak İlan Dağıtmaya Başladı

Ünlü sanatçılardan, duyarlı insanlardan çocuğumu yardım etmelerini bekliyorum. Bir ay içerisinde 30 bin kağıt dağıttım daha da yüksek olmasını istiyorum. Bu yaptığımın oğluma faydası oldu daha da olacaklarını düşünüyorum. Bizim Sivas'ımızın halkı duyarlıdır. Hepsi de broşürü aldılar, hepsi de okudular ve hepsi de bize abone oldular. Onlara çok teşekkür ediyorum ben. İnsanların bazıları şaşırdılar, bazıları bir şey satıyormuşum gibi düşündüler ama daha sonra anladılar."dedi.

Yaşlı Anne Müzisyen Oğlunun Sosyal Medya Takipçisini Arttırmak İlan Dağıtmaya Başladı

OĞLUNUN TAKİPÇİ SAYISI ARTTI

Barış Arı, 10 yıldır müzikle uğraştığını söyleyerek, "Bundan 1 ay önce de single bir albüm çıkardım. Onun reklamı ile uğraşıyoruz. Fakat reklam bütçemiz olmadığı için annemin desteğine ihtiyaç duydum ve aklımıza bir yöntem geldi. Matbaada küçük kağıtlara kendi ismim, şarkının ismini ve Youtube'de hangi kanalda olduğunu belirterek bir kağıt bastırdım. Yaklaşık 30 bin tane kadar dağıttık ve çok güzel geri dönüşler oldu.

Yaşlı Anne Müzisyen Oğlunun Sosyal Medya Takipçisini Arttırmak İlan Dağıtmaya Başladı

Annemin çok büyük katkısı oldu yaklaşık 50 bin 60 bin üzerinde bir izlenme aldık. Bu izlemelerle beraber yorumlarda insanların tepkileri çok güzeldi. Bu fikir daha önce ben bir yarışmaya katılmıştım orada da bu şekilde oy toplamam gerekiyordu.

Yaşlı Anne Müzisyen Oğlunun Sosyal Medya Takipçisini Arttırmak İlan Dağıtmaya Başladı

Oradan kalma bir şey aslında sonradan reklam bütçesi olmadığı için bu fikir aklıma geldi. İlk başta biraz saçma geldi. Sonra anneme söyledim annemde canımı gönülden ben dağıtırım yaparım deyince böyle bir şey yapmaya karar verdik."şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Teknoloji

Sosyal Medya Sivas Komik - İlginç Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (32)

dürbünlü:

bu anaya birileri,müzigin inancımıza verdiği zararları,,iyice ögretmesi lazım..bu yaşa kadar cahil kalmış,,çok yazık.

9
21
yanıtYanıtla
OKUMUŞ:

CAHİL GÖRMEK İSTİYORSAN AYNAYA BAK MAL

yanıt6
yanıt8
Eski Müftü:

YORUMLARINIZI Severek Okuyorum,Sayın Dürbünlü.

yanıt5
yanıt2
dümbüklüye cevap:

dümbüklü güldürdün beni

yanıt0
yanıt4
.:

SENİ GİDİ YOBAZZ

yanıt2
yanıt3
dinsiz yobaz'':

müzik dinlemek dine aykırı kuran dinlemez bakarsın adama habire müzik dinliyor asıl yobazlık allahtan kopmakta inançları zayıf insanlar ya yozdur yada dinsiz yobazdır

yanıt3
yanıt0
CETO:

allah akil versin ya. . .

14
7
yanıtYanıtla
Aslı:

Ah be anne,,bu yaşa kadar müzigin günah olduğunu daha öğrenmediysen,,azrail ögretir sana be anacığım.

7
14
yanıtYanıtla
TEOMAN:

MÜZİK EVRENSELDİR HANIM EFENDİ. EVRENSEL OLAN BİRŞEYİN NASIL OLUR DA GÜNAHI OLUR BANA AÇIKLAR MISINZ? MÜZİK GÜNAHMIŞ SAÇMALIĞA BAK YA.

yanıt5
yanıt3
Vay kardeşim:

Çok iyi değil ama annenin hatrına sonuna kadar dinledim. +1

18
2
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title