Haberler

Ankara: Ümit Özdağ MHP'den İhraç Edildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu, Genel Başkanlık'a Aday Olduğunu Açıklayan Ümit Özdağ'ı Partiden İhraç Etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu, Genel Başkanlık'a aday olduğunu açıklayan Ümit Özdağ'ı partiden ihraç etti.

MHP Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada, Ümit Özdağ'ın, Yargıtay kararı ile Yusufeli İlçesi'nden geçici üye olduğu ancak Merkez Yönetim Kurulu'nca tedbirli olarak kesin ihraç talebi ile Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edildiği belirtildi ve Özdağ'ın bu sevk kararına ihtiyati tedbirli olarak 2 kez itiraz ettiği ancak ilgili mahkemenin her 2 talebi de reddettiği hatırlatıldı. Açıklamada, Merkez Disiplin Kurulu'nun gerekli yasal prosedürü tamamlayarak Ümit Özdağ'ı 17.11.2006 tarihli karar ve oy birliği ile partiden ihraç ettiği kaydedildi. Açıklamada ayrıca, Ümit Özdağ'ın MHP ile hiçbir ilişkisinin kalmadığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title