Haberler

Ankara Erzurum Dernekler Federasyonu Yeni Hizmet Binasına Taşındı

Ankara Erzurum Dernekler Federasyonu yeni hizmet binasına taşındı.

Ankara Erzurum Dernekler Federasyonu yeni hizmet binasına taşındı. Hizmet Binasının açılışı Federasyon Genel Başkanı Ferudun Önal, Bayındırlık eski Bakanı Babüroğlu, Diyanet İşleri eski Başkanı Yılmaz ve Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Altun tarafından gerçekleştirildi

Ankara Erzurum Dernekler Federasyonu yeni hizmet binasına taşındı. Hizmet Binasının açılışı Federasyon Genel Başkanı Ferudun Önal,

Bayındırlık eski Bakanı Selahattin Babüroğlu,

Diyanet İşleri eski

Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz ve Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Erol Altun tarafından gerçekleştirildi.

GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Ankara Erzurum Dernekler Federasyonu yeni hizmet binası açılışına ANAP eski milletvekillerinden Necati Güllülü,

Eski Tapu Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı,

Türk Aydınlar Vakfı ve Sanayi Bakanlığı eski Genel Müdürü İsrafil Çelik,

Sayıştay 3. Daire üyesi Ahmet Kartal,

Erzurum eski milli eğitim müdürü Fevzi Budak, Karayolları 7. Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu,

Erzurum Vakfı başkanı Süreyya Güngör,

İspir ve Pazaryolu Vakfı Başkanı Yaşar Yılmaz,

Ankara İl Genel Meclis üyesi Mehmet Nuri Emre, Müsiad eski başkanı Durmuş Akpınar ve Gazeteci Hasan Cengiz ile Ankara da yaşayan Erzurumlular ve çok sayıda bürokrat katıldı.

Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Önal, açılışta yaptığı konuşmada, Erzurumlular arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışmanın Erzurum'un vizyonunda yeni bir sinerji oluşturduğuna dikkat çekti.

9-12 Mayıs tarihlerinde Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan 2'inci Ankara Erzurum Günleri'ne de değinen Önal, tanıtım etkinliğinin ile sosyo ekonomik faydalar taşıdığını vurguladı. Açılışa katılan ve Federasyon etkinliklerine destek veren tüm dadaşlara teşekkür eden Önal, Erzurumluların birlik ve beraberlik görüntüleriyle Ankara'da bir Erzurum Farkındalığı oluşturduğunu ifade etti.

Açılış törenine katılan Erzurum eski Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak Reyhani'den bir dörtlükle vefasızlık üzerine kısa bir konuşma yaptı.

Erzurum eski milletvekillerinden Bayındırlık ve İskan Bakanı Selahattin Babüroğlu da, göç olgusu üzerinde durdu. Erzurum Sevdası çerçevesinde gerçekleştirdiği hizmetler ve anılarından söz eden Babüroğlu'nun konuşması oldukça geniş ilgi buldu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyanet İşleri Başkanlığı Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title