Haberler

Anadolu Ajansı Genel Müdürü Öztürk, Taşlıçay'ı Ziyaret Etti

Anadolu Ajansı Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Öztürk, Ağrı'nın Taşlıçay ilçesini ziyaret etti.

Anadolu Ajansı Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Öztürk, Ağrı'nın Taşlıçay ilçesini ziyaret etti.

Öztürk, AA Erzurum Bölge Müdürü Muhammet İspirli'yle birlikte geldiği Taşlıçay ilçesi girişinde, Belediye Başkanı İsmail Taşdemir, AK Parti İlçe Başkanı İsmet Taşdemir, eski Belediye Başkanı Metin Hanbaba ve gazeteciler tarafından karşılandı.

Daha sonra beraberindekilerle Taşlıçay Şehir Mezarlığı'na giden Öztürk, babası Ali Öztürk'ün mezarını ziyaret etti.

Babasının mezarının üzerindeki karı temizleyen ve dua okuyan Öztürk, "Babam ben çok küçükken hayatını kaybetti. Onu genç yaşta kaybetmek ben ve ailem için üzücü bir olaydı" dedi.

Öztürk, ardından, Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemir tarafından restoranda verilen yemeğe katıldı. Yemeğe, Taşlıçay Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Engin Burak Mindivanlı, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Hür, İlçe Emniyet Amiri Hakan Kılıçaslan, AK Parti İlçe Başkanı İsmet Taşdemir ve gazeteciler de katıldı.

-Anne ve babasının köyünü ziyaret etti-

Öztürk, daha sonra, anne ve babasının köyü olan Çöğürlü köyüne gitti.

Köy gezisinde akrabaları ve yakınlarıyla bir araya gelen Öztürk, "Bu topraklarda doğdum ama uzun zamandır gelme imkanım olmadı. Şimdi kış şartlarının olumsuzluğundan dolayı rahatça gezemiyorum. Yaz aylarında yeniden gelip bir hafta tatil yapmayı düşünüyorum" diye konuştu.

Akrabası 91 yaşındaki Hasan Çelik'le sohbet eden Öztürk, ardından ilçe merkezine giderek Belediye Başkanı İsmail Taşdemir'i makamında ziyaret etti.

AA Genel Müdürü Öztürk, her yerde olduğu gibi Taşlıçay'da da çeşitli sorunların göze çarptığını belirterek, "Fakat bunlar zamanla aşılacaktır. Gördüğüm kadarıyla doğduğum ilçe gelişmiş ve insanları da çok cana yakın. Şimdi yeterince zamanım olmadığı için gönlüme göre gezip dolaşamadım. Yakında tekrar gelip burada vakit geçirmek istiyorum. İlçemizde kış böyle güzel ise yaz daha güzel geçiyordur. Bir yaz ayında gelip tatil yapacağım" dedi.

Belediye Başkanı Taşdemir ise Öztürk'ün ilçelerini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Öztürk'e el örmesi kilim ve plaket hediye etti. Taşdemir, AA Erzurum Bölge Müdürü İspirli'ye de plaket verdi.

Öztürk ve İspirli, daha sonra Ağrı'ya gitti.

- AĞRI

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title