Haberler

Anadolu Ajansı 98 Yaşında

Anadolu Ajansının (AA) 98. kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla AA Edirne Bölge Müdürlüğüne kutlama ziyaretleri gerçekleştirildi.

Anadolu Ajansının (AA) 98. kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla AA Edirne Bölge Müdürlüğüne kutlama ziyaretleri gerçekleştirildi.

Balkan Gazeteciler Federasyonu Başkanı Ali Soydan, ziyarette yaptığı konuşmada, Anadolu Ajansının 13 dilde yayın yaparak hem ulusal hemde uluslararası alanda örnek ve başarılı bir yayıncılık yaptığını söyledi.

Anadolu Ajansının 98. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Soydan, "Anadolu Ajansı yaptığı yayınlarla hem Türkiye'nin hem de Türk basının öncü kurumları arasında yer almayı sürdürüyor. Güvenilir, tarafsız ve ilkeli yayın yapan Anadolu Ajansı'nın kuruluş yıl dönümü kutlu olsun, tüm çalışanlarına başarılar dilerim." diye konuştu.

Öte yandan, Edirne Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürü Yusuf Şamiloğlu, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğeri Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, dernek başkan yardımcısı Arif Meriç, yazarlar Beyazıt Sansı ve Melih Yurduseven de ziyarette bulundu.

AK Parti'den ziyaret

AK Parti Edirne İl Başkanlığı heyeti, AA'nın 98. kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla AA Edirne Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyarette, AK Parti Edirne Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Sinem Çetin Ayaydın, AK Parti Edirne Sosyal Politikalar Başkanı Dilek Yalçın, AK Parti Edirne Yerel Yönetimler Başkanı Güncel Hintoğlu yer aldı.

Saadet Partisi'nden ziyaret

Saadet Partisi Edirne İl Başkanlığı heyeti, AA'nın 98. kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla AA Edirne Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyarette, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Başkanı Selim Kaya, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Recep İriş, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı ve Eğitim Komisyonu Başkanı Recep Çınar ile Saadet Partisi Merkez İlçe Başkan Şaban Kaya yer aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Ajansı Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title