Haberler

Anadolu Ajansı 91 Yaşında

AK Parti Edirne Milletvekili Necdet Budak, Anadolu Ajansı'nın 91.yıl dönümünü gönderdiği bir mesajla kutladı.

AK Parti Edirne Milletvekili Necdet Budak, Anadolu Ajansı'nın 91. yıl dönümünü gönderdiği bir mesajla kutladı.

Milletvekili Necdet Budak, Anadolu Ajansı'nın 91. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Edirne Bölge Müdürü Derya Sarılarlı'ya kutlama mesajı gönderdi.

Mesajında, kişilerin hak ve özgürlüklerini gerektiği şekilde yaşayabildiği toplumlarda saydam ve demokratik bir rejim gereği haberleşme özgürlüğünün son derece önemli olduğunu vurgulayan Budak, şunları kaydetti:

"Ülkemizde ve Edirne'mizde bu önemli görevi üstlenerek bunu başarıyla sürdüren ve bundan sonrada sahip olduğu ilkeli ve dürüst habercilik anlayışı ile sürdürecek olan Anadolu Ajansı'nın 91. kuruluş yıl dönümününü en içten dileklerimle tebrik ederim.

Ayrıca, Edirne milletvekili olarak Edirne ve bölgemizde yaptığımız çalışmaları yöremiz insanlarına iletip, bilgilendirdiğiniz, ayrıca ulusal ve yerel yayınlarda yer almasını sağlamaya yönelik çalışmalarınız için teşekkür eder, bu önemli görevi üstlenen sizi ve değerli çalışmalarınızı yürekten kutlar, bundan sonraki yayın hayatınızda da başarılar dilerim."

- EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title