Haberler

Ana Gibi Yar Olmaz

Korkuteli İlçesinde Yaşayan Muammer Özdemir, 76 Yaşındaki Annesinden Nakledilen Böbrekle İkinci Kez Hayat Buldu. Oğluna Böbreğini Veren Anne Hörü Özdemir, "Ben 76 Yaşındayım Çocuklarım Yaşasın" Dedi.

Korkuteli ilçesinde yaşayan Muammer Özdemir, 76 yaşındaki annesinden nakledilen böbrekle ikinci kez hayat buldu. Oğluna böbreğini veren anne Hörü Özdemir, "Ben 76 yaşındayım çocuklarım yaşasın" dedi.

Uzun yıllar böbrek sorunu çeken Muammer Özdemir, son 4 yıldır diyaliz makinesine bağlı yaşamını sürdürüyordu. Yapılan tetkiklerde 74 yaşındaki anne Hörü Özdemir'in böbreklerinden birini vermesinde bir sakınca olmadığı anlaşıldı. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde gerçekleştirilen ameliyatla Muammer Özdemir'e annesinin bir böbreği nakledildi. Oğluna böbreğini veren 76 yaşındaki Hörü Özdemir, "Oğluma böbreğimi değil kalbimi bile veririm. Benim yaptığım büyütülecek bir durum değil. Hangi anne çocuğuna böbreğini vermez ki. Beni en çok sevindiren olay ikimizin de sağlığının iyi olmasıdır. Allah tüm hastalara şifa versin" dedi.

Annesinden alınan böbrekle diyaliz makinesinden kurtulan Muammer Özdemir de, yeniden doğduğunu söyledi. Özdemir, "Böbreklerimin her ikisi de iflas etmişti. Annem hiç düşünmeden böbreğinin birini verdi" diye konuştu.

(AD-ŞT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title