Haberler
BBC

Ambulans Personeli, Ölmek Üzere Olan Hastanın Son Arzusunu Yerine Getirdi, Yolda Dondurma Aldı

Güncelleme:

Avustralya'da ambulans görevlileri, ölmek üzere olan pankreas kanseri 72 yaşındaki hastanın, son arzusunu yerine getirerek, dondurma ısmarladı.

Avustralya'da ambulans görevlileri, ölmek üzere olan pankreas kanseri bir hastanın son arzusunu yerine getirdi ve 72 yaşındaki adama hastaneye götürülürken dondurma ısmarladı. Hastaneye kaldırılan adam, kısa bir süre sonra yaşamı yitirdi.

AMBULANS PERSONELİ, HASTA ADAMA, NE YEMEK İSTEDİĞİNİ SORDU

Ambulans görevlilerinin bu jesti, Queensland Ambulans Hizmetleri'nin Facebook sayfasında büyük övgü aldı. 17 yıl kanserle mücadele eden Ron McCartney'nin durumu hafta sonunda iyice kötüleşti. McCartney'nin yaşamından umut kesilince ambulans çağrıldı. Bir sağlık görevlisi, iki gündür bir şey yemeyen McCartney'ye canının ne çektiğini sordu. McCartney,"Karamelli dondurma (sundae)" diye yanıt verdi.

ÖLEN ADAMIN KIZI: BABAM, KARAMELLİ DONDURMAYI ÇOK SEVERDİ

Ambulans hastane yolunda bir dondurmacıda durdu ve McCartney dondurmasını yedi. Hasta, Robina Hastanesi'ne getirildikten kısa bir sonra öldü. McCartney'nin karısı Sharon McCartney ve kızı Danielle Smith, babasının son arzusunu yerine getiren Kate ve Hannah adlı ambulans görevlilerine teşekkür etti. Smith, BBC'ye "Babam karamelli dondurmayı çok severdi. Kendi başına yiyebildiği son şey de bu oldu" dedi.

BENZER OLAY DAHA ÖNCE DE YAŞANMIŞTI

Son arzusu okyanusu görmek olan kadın sedyeyle plaja götürülmüştü Queensland Ambulans Hizmetleri görevlileri, geçen Kasım ayında da benzer bir jest yaparak son arzusu okyanusu görmek olan bir kadını, denize götürmüştü. Bir süre denizi seyreden ve suyun tadına bakan kadın, yolda ölmüştü.

BBC

Pankreas Kanseri Queensland Avustralya Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (22)

vjj:

yediği dondurma öldürdü diyerek ambulans şoförünü darp etmek =Türkiye

40
3
yanıtYanıtla
Cerrah:

Güzel tesbit

yanıt13
yanıt2
Temel:

Türkiye’de olsa adam dondurmayı yiyemeden ölürdü.

19
14
yanıtYanıtla
DERİN GÖLGE:

ADAM GİBİ ADAM SAĞLIKÇILAR

16
6
yanıtYanıtla
HURİ:

insanlık ölmemiş dedirten hareketler

15
2
yanıtYanıtla
Rüknettin hacıbekir:

Adama salavat getirseydiler canlandırdı.

3
12
yanıtYanıtla
BİLGE:

helal olsun. . vicdan herkese lazım. .

14
1
yanıtYanıtla
Mmm:

Burda dondurma yemiş de öte dünyada ne yedi acaba.

0
14
yanıtYanıtla
tarım:

sen ne yiyeceğini düşün. . .

yanıt3
yanıt0
şahin:

senin gibi zihniyeti bozuk maymundan bozma insan bozuntuları oldugu sürece bu dünya asla güzelleşmeyecek

yanıt6
yanıt0
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title