Haberler

Amasya, Emitt Fuarı'nda Tanıtılacak

Amasya Kültür ve Turizm İl Müdürü Ahmet Kaya, Amasya'nın Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (emitt) Tanıtılacağını Bildirdi

Amasya Kültür ve Turizm İl Müdürü Ahmet Kaya, Amasya'nın Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) tanıtılacağını bildirdi.

     Kaya, yaptığı basın açıklamasında, 10-13 Şubat tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek EMİTT turizm fuarında Amasya'nın da yer alacağını söyledi.

     Kaya, 60 ülkeden 4000 kişinin katılacağı fuarda Amasya'nın 200 metrekarelik bir alanda tanıtımını gerçekleştireceklerini ifade ederek, 'EMİTT fuarına en iyi şekilde hazırlandık. Türkiye'nin en büyük fuarında Amasya'yı en güzel şekilde tanıtarak Amasya'nın potansiyelini ortaya çıkarmak istiyoruz. Fuarda biz seyahat acenteleri ile konaklama hizmeti verenleri bir araya getiriyoruz. İnşallah Amasya'yı güzel bir şekilde tanıtıp ödül alarak kente dönmek istiyoruz' dedi.

     Kaya, 3 gün sürecek etkinlikte Vali Halil İbrahim Daşöz, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir ve turizm temsilcileriyle katılacaklarını kaydetti.

     (MNL-İSM-YB) - AMASYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title