Haberler

Altınbaş Holding Mücevherat Grup Başkanlığı Görevi, Ali Bulut'un

Enerji, Finans, Mücevherat ve Lojistik Sektöründeki Yatırımlarıyla Türkiye'nin Önde Gelen Kuruluşları Arasında Yer Alan Altınbaş Holding'in Mücevherat Grup Başkanlığı Görevine Ali Bulut Getirildi.

Enerji, finans, mücevherat ve lojistik sektöründeki yatırımlarıyla Türkiye'nin önde gelen kuruluşları arasında yer alan Altınbaş Holding'in Mücevherat Grup Başkanlığı görevine Ali Bulut getirildi.

Altınbaş'tan yapılan açıklamaya göre daha önce CNR Holding bünyesinde 15 yıl boyunca çalışan Ali Bulut, son olarak İcra Kurulu Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de başarıyla yürütmekteydi. Ali Bulut yeni görevinde, Altınbaş Holding Mücevherat Grup Başkanı olarak; Altınbaş, Assos, Ellda, Era, Onsa ve AIStone markalarının sorumluluğunu üstlenecek.

Altınbaş Mücevherat Grubu, 35'i aşkın ülkeye ihracat yapıyor. Altınbaş; ürünlerini, 110 Altınbaş konsept mağazasında ve 3 bin satış noktasında tüketiciyle buluşturuyor.

(SŞ-SŞ-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title