Haberler

Almanlar Cüneyt Çakır'ı, Kim Yong-un'un Korumalarına Benzetti

Güncelleme:

Almanlar, Real Madrid maçındaki kararlarıyla tepki çeken Cüneyt Çakır'ı, Kore lideri Kim Yong-un'un korumalarına benzetti, "Hakemler Real'i finale götürüyor." yazdı.

Real Madrid ile Bayern Münih arasında oynanan rövanş karşılaşmasının ilk yarısında Cüneyt Çakır verdiği kararlarla Alman ekibinin tepkisini çekti.

Lewandowski'nin yerde kaldığı pozisyonda penaltı noktasını göstermeyen Çakır, ilk yarının son dakikalarında yaşanan el pozisyonunda da 'devam' kararı verdi.

ALMANLAR TİYE ALDI: REAL'İ FİNALE GÖTÜRÜYORLAR

Alman twitter hesapları, Cüneyt Çakır'ın bu kararlarının ardından, geçtiğimiz hafta gündem olan Kuzey Kore lideri Kim Yong-un'un korumalarının videosunu "Hakemler Real Madrid'i finale götürüyor." ifadesiyle paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cüneyt Çakır Bayern Münih Real Madrid Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak?
500

Yorumlar (13)

Antranör 34:

Nereye Giderlerse Gitsinler. . Nafile. . Kendi Evinde Maça iyi hazırlanma Mağlup olacaksın. . Sonra Hakeme Saldır. . Güle Güle Bayern Güle Güle. . Bayern Münih = Beşiktaş

7
8
yanıtYanıtla
can okan:

Ülkemiz her konuda olduğu gibi spor dada şaha kalktı bizim hakemlerimiz dünyanın en büyük maçlarını yönetiyoruz yakında süper gücüz Allah 100 sene daha akp den ülkemizi yönetmesini nasip etsin .

7
7
yanıtYanıtla
çomar seven:

ÇOMARLANDIN. . kapat bilgisayarını uyu. .

yanıt1
yanıt2
ALMAN KÜRDÜ:

Hahahah alman kurtları kuduruyordu İspanya zafer çığlıkları atıyordu. almanlar zırlayarak (TÜRK) hakem bizi kupamizdan etti diye zırlıyordu. Bütün dünya onlara acıyordu :)

10
2
yanıtYanıtla
BATUHAN:

Ulan arabın peşinden giden yobazlar marcelo bile itiraf etti maçtan sonra hakem penaltıyı vermedi diye demekki yüde yüz penaltıyı vermedi neyi savunuyorsunuz be hala geri zekalı insan müsvetteleri

yanıt1
yanıt2
SUATT:

ADAM HAKEMLİKTEN ANLAMIYOR UEFA BIRSEY ZANNEDIYOR BU ADAMI YAZIK

7
4
yanıtYanıtla
TARAFSIZ:

Birde ülkede bu adamı hakem diye savunan çapulcu evet diyen rezil ruh hastalıklı aşşalık insanlar var resmen BAYERN Î katletti tarafsız biri olarak sporu futbolu katletti

4
5
yanıtYanıtla
KARADENİZLİ:

Düzgün AVRUPALI bir hakem olsa idi BAYERN Kesin tur atlardı

3
5
yanıtYanıtla
Haha:

Hahaha hahahahah ne güzel,espri :)

4
1
yanıtYanıtla
SİLİCİ:

Almanlar türkleri değil arabın peşinden giden arap sevicileri terörden başka dünyaya hiçbir şey vermeyen islam ülkelerini Alman değil artık dünya sevmiyor nefret ediyor.

1
4
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title