Haberler

Allianz'ın Baş Ekonomi Danışmanı: Piyasalar Önümüzdeki Aylarda Yüzde 10 Düşebilir

Güncelleme:

Allianz'ın Baş Ekonomi Danışmanı, "Piyasaların önümüzdeki aylarda yüzde 10 düşebileceğini" ifade etti. El-Erian, "Yüzde 5-10 düşüş görürseniz şaşırmamanız gerekli" dedi.

Merkezi Almanya'nın Münih kentinde bulunan dünyanın en büyük sigorta ve finansal yatırım şirketlerinden Allianz'ın Baş Ekonomi Danışmanı Muhammed el-Erian, CNBC kanalına konuştu. El-Erian, belirli bir aralık içinde sıkışmış piyasanın yakın zamanda daha dramatik bir şekilde yönünü aşağı çevirebileceğini ve bunun hisse senetlerinde önümüzdeki aylarda yüzde 10'a varan düşüşe yol açabileceğini belirtti.

PİYASALAR İÇİN ÖNEMLİ BİR TAHMİNDE BULUNDU

Allianz'ın Baş Ekonomi Danışmanı el-Erian piyasalar için önemli bir tahminde bulundu. el-Erian, "Piyasalar önümüzdeki aylarda yüzde 10 düşebilir" dedi.

"YÜZDE 10'A VARAN DÜŞÜŞE YOL AÇABİLİR"

Allianz'ın Baş Ekonomi Danışmanı Muhammed el-Erian, belirli bir aralık içinde sıkışmış piyasanın yakın zamanda daha dramatik bir şekilde yönünü aşağı çevirebileceğini ve bunun hisse senetlerinde önümüzdeki aylarda yüzde 10'a varan düşüşe yol açabileceğini söyledi.

CNBC'ye konuşan el-Erian, "Eğer yüzde 5-10 düşüş görürseniz şaşırmamanız gerekli. Hisse senetlerinin hangi yöne gittiğinden bağımsız olarak, hisselerin son haftalarda olduğundan daha geniş bir band içinde hareket etmelerini bekliyorum" dedi.



"ABD'DE İŞLER KÖTÜ DEĞİL"

Piyasaları son dönemde yukarı doğru yönlendiren faktörler olduğunu, bunlar arasında ABD ekonomisinde resesyon korkularının azalmasının da yer aldığını belirten El-Erian, "ABD'de işler kötü değil" diye konuştu. El-Erian, şirketlerin hisse geri alımı ve satın almalar yoluyla piyasaya para pompalamaya devam ettiklerini de belirtti.

"TRUMP HENÜZ FİYATLANMADI"

El Erian, Cumhuriyetçi Parti'de yapılan ön seçimde Trump'ın önde gitmesinin henüz fiyatlanmadığını da ifade etti.

Kaynak: gazetevatan.com


Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Almanya Münih Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (2)

DAYI:

BETER OLSUN HERSEYIN BIR SONU VAR FAKIRLER DÜNYADA BORC TUZAGINA DÜSMÜS!!!!!

6
0
yanıtYanıtla
tarumarshow:

akp nin arkasındaki amerikan israil abileride yok , zengin para scan araplarda bitmiş durumda ne yapacaklar bakalım , bence vuracaklar yüzde 50 ye vergilerleee. . . iyi koysun onlara

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title