Haberler

    Ali Koç, Cocu İçin Fesih Bedeli Ödeyecek Mi?

    Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, çalışmalarını sürdürüyor.

    Fenerbahçe'de mazbatasını aldığı günden bu yana çalışmalarını sürdüren Ali Koç, bütün zamanını kulübe harcıyor.
    Sarı-lacivertli kulübün hesaplarını inceleyerek görevine başlayan Ali Koç, yurtdışında ise transfer çalışmalarına devam ediyor. Kulüp sorunlarını çözmek ve refaha kavuşturmak için tüm gününü harcayan Başkan Koç, transferler ve UEFA görüşmeleri sebebiyle 7/24 yoğun mesai harcıyor.
    Aziz Yıldırım yönetiminin UEFA ile yaptığı anlaşmaları gözden geçirmek ve güncelleyip iyileştirmek için uğraşan Ali Koç, bir yandan da takıma dahil etmeyi planladığı oyuncuları sportif direktör Comolli ile birlikte yakından takip ediyor. Damien Comolli'nin belirlediği oyuncuları değerlendirmeye başlayan Başkan Koç'un listesi bir hayli kalabalık.
    Edinilen bilgilere göre ilk etapta Tottenham'ın Fransız kanat oyuncusu Georges-Kevin N'Koudou ile görüşme sağlayacak olan sarı-lacivertli kurmaylar, sonrasında Barcelona'ya yönelecek. Barcelona ile olan sponsorluk anlaşmasının yanı sıra kulüp Başkanı Bartomeu ile yakın ilişkileri bulunan Koç'un 3-4 oyuncuyu sarı-lacivertli kulübe kiralık olarak dahil etmesi bekleniyor.
    Barcelona'nın genç stoperi Yerry Mina'yı gündeme alan Ali Koç'un bu transferi yakın zaman içinde sonlandırması bekleniyor. Ayrıca bonservisi elinde olan ve sezonu Saint Ettienne'de tamamlayan Jonathan Bamba'nın menajeri ile Comolli arasındaki görüşmelerin yakında sonuçlanması bekleniyor.
    Sarı-lacivertli takımda Aykut Kocaman ile yollarını ayıran ve teknik patronluk için Phillip Cocu'yu gündemine alan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, PSV'ye para vermeden mutlu sonu ulaşmak istiyor.
    Kulübün içinde bulunduğu durumu göz önünde bulunduran Ali Koç, Cocu için istenen fesih bedelini ödemek istemiyor. Öte yandan PSV'nin en geç yarına kadar bir basın toplantısı düzenlemesi ve Cocu ayrılığını açıklaması bekleniyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title