Haberler

Alaşehirliler Afrin'deki Askerlere Destek İçin "Komando" Andını Okudu

Alaşehirliler Afrin'deki askerlere destek için "Komando" andını okudu Alaşehir Belediyesi Afrin'de terör örgütleriyle mücadele eden Mehmetçikleri için özel bir klip hazırladı Alaşehir Belediyesi Afrin'e gönderdiği 50 bin paket kuru üzümün ardından şimdi de özel bir klip hazırlayarak...

Alaşehirliler Afrin'deki askerlere destek için "Komando" andını okudu

Alaşehir Belediyesi Afrin'de terör örgütleriyle mücadele eden Mehmetçikleri için özel bir klip hazırladı

Alaşehir Belediyesi Afrin'e gönderdiği 50 bin paket kuru üzümün ardından şimdi de özel bir klip hazırlayarak Mehmetçiğe desteğini sürdürdü

Hazırlanan klipte Alaşehirliler Komando Andı okuyarak Mehmetçik'e destek verdi

Klipte şehit ailesi de yer aldı

MANİSA - Hazırladığı sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren Alaşehir Belediyesi, bu kez Afrin'deki Mehmetçiklerimiz için özel bir video hazırladı. Şehit ailesinin de yer aldığı klipte Alaşehirliler Komando andını okuyarak Mehmetçiğe olan desteğini bir kez daha gösterdi.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yaşayan vatandaşlar Afrin'e yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen 'Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan Mehmetçikler için 'Komando Andını' söyledi. Şehit ailesiyle başlayıp, sporculardan öğrencilere, esnaftan vatandaşa, gencinden yaşlısına herkesin katıldığı videoda Alaşehir adeta tek yürek oldu.

Şehit ailesi unutulmadı

Alaşehir Belediyesi tarafından hazırlanan sorumluluk projesinde hain ve alçak PKK terör örgütü tarafından şehit edilen Evren Kara'nın ailesi de videonun başında ve sonunda yer aldı. Killik Mahallesinde ikamet eden Evren Kara'nın ailesi projede kendilerini de unutmayan Alaşehir Belediyesine teşekkür etti.

Afrin'de terör örgütleriyle mücadele eden Mehmetçiklerimiz için daha önce de 50 bin paket kuru üzüm gönderen Alaşehir Belediyesinin hazırladığı kliple tek yürek olan Alaşehirliler belediyeye teşekkür etti. Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, sosyal projelerin devam edeceğini belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Alaşehir Afrin Genel Haberler

title