Haberler

Aksu Zorlanmadan Kilo Vermiş

Kısa Bir Sürede 10 Kilo Veren Sezen Aksu Nasıl Kilo Verdiğini Anlattı

KISA BİR SÜREDE 10 KİLO VEREN SEZEN AKSU NASIL KİLO VERDİĞİNİ ANLATTI

Fazla kiloları yüzünden medyadan uzak durduğu iddia edilen Sezen Aksu, incelme sırlarını açıkladı. Kısa zamanda 10 kilo veren 'Minik Serçe' canının istediğini yiyerek zayıfladığını söyledi. Önceki gün, Halit Kıvanç'ın NTV'deki programına konuk olan Aksu, herkesin merak ettiği diyet listesine açıklık getirdi. Kilo vermek için çok su içmenin yanlışlığına dikkat çeken ünlü sanatçı şunları söyledi:

'Böbreklerin de bir süzme kapasitesi var. Ben hiç öyle günde 3-4 litre su içmedim. Canımın istediği kadar içtim, canımın istediği kadar yedim. Ekmek dahil her şeyi ölçülü olarak yedim' dedi. Güzellik ve kilo vermeyle ilgili konuların televizyonlarda; hayatın merkezine doğru kaymaya başladığına dikkat çeken Sezen Aksu, 'Bu durum tehlikeli bir yerlere doğru gidebilir' diye uyardıktan sonra şöyle konuştu: 'Bu güzellik ve kilo verme meselesine öncelik vermek ve birinci sıraya yerleştirmek doğru değil. Önce hayata anlam üretmek lazım. Güzellik sonra gelir

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title