Haberler

Akhisarlı Zeytin Üreticisi, Whatsapp Üzerinden Gelen Dekonta İnanıp 114 Bin TL Dolandırıldı

Güncelleme:

Manisa'nın Akhisar ilçesinde satış bedeli olan paranın banka dekontunu Whatsapp üzerinden gönderen dolandırıcıya inanan zeytin üreticisi, 114 bin TL dolandırıldı.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde bir zeytin üreticisi, ismini bilmediği şahıslara 114 bin TL değerinde 27 bin kilogram zeytin satışı yaptığını ve parasını alamadığını iddia ederek, jandarmaya başvurdu.

DEKONTU WHATSAPP ÜZERİNDEN GÖNDERDİLER

Edinilen bilgiye göre, Zeytinliova Mahallesi'nde ikamet eden zeytin üreticisi Y.A., 14 Eylül tarihinde Zeytinliova Mahallesi'nde açık kimliğini bilmediği şahıslara 27 bin 100 kg zeytinini sattı. Alıcılar, satış bedeli olan 114 bin TL'lik paranın banka dekontunu Whatsapp üzerinden Y.A.'ya gönderdi.

HESABINA BAKINDA NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Hafta sonu olduğu için o gün banka hesabını kontrol edemeyen Y.A., hafta içi banka hesabına baktığında paranın yatırılmadığını gördü. Dolandırıldığını anlayan Y.A., jandarmaya giderek şikayetçi oldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, şüphelilerin arama çalışması sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zeytinliova Akhisar 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (56)

peder:

parada hep böyle aptallarda oluyor

8
29
yanıtYanıtla
Bir Dost:

Sende aklını çalıştır sen de de olsun. Senin insanın çakalsa, senin insanın Hakk'' ı bilmezse masum, saf köylü dekonttaki sahtekarlığı nereden bilecek.

yanıt9
yanıt0
ad ad:

Ahh be yurdum insani ne zaman aklin basina gelecek neden hep beraber bankaya gidip al gulum ver gulum emin olmadan satis yaparsin anlamam ki. Bu zamanda guven diye bir sey yok artik yokkk.

24
0
yanıtYanıtla
TÜRKİYEMM:

Dolar 40 kuruş yükseliyo 10 kuruş düşüyo diye dolarda sert düşüş var diye bizle resmen dalga geçiyolar. Bizim burda sadece Türk parası geçer diyen Başkanımıza sesleniyorum peki niye herşeyin fiyatı yükseliyor niye zam geliyor peş peşe benzin oldu 7 lira kiralar 1000 lira ne yapıcaz biz iş yok güç yok sürünelimmi be

19
3
yanıtYanıtla
DEDE:

AZA KANAAT ET GEREKSİZ TÜKETME ÇOK ÇALIŞ ŞÜKRET KADERE İMAN ET HİÇBİR DERDİN KALMAZ SEN KAZANABİLDİKTEN SONRA DOLAR 17 TL DE OLSA KOYMAZ KAPİŞ

yanıt7
yanıt10
osman:

gaztecilerde eski bakanimiz simsek ten ogrenmistir. Sayin simsek te tweet atmadimi gecmiste en cok 2. ulke oldu dolarda deger kazanan ulke olarak

yanıt0
yanıt0
mert:

idam olacakki böyle alcaklari aninda asacaksin

19
3
yanıtYanıtla
HKE:

yavrum ne demişler peşin para keyfini ara bi akıllanmadınız ya paranı al malını ver bu ticarettir risk alacak kadar sermayen yoksa peşin çalışın

18
0
yanıtYanıtla
kenan:

Yazıklar olsun onlara dünya malı için insanları kandırıp aldatanlara onlar ahireti unutup dünyada kalacaklarını sananlar. Öbür dünyanın hesabını unutanlar. ahirette büyük azaba uğratılacaklarını unutanlar. Kendilerini yaktıkları gibi ailelerini de ateşe atanlar. Büyük hesap gününü unutup gaflete dalanlar. Yazıklar olsun onlara

15
2
yanıtYanıtla
Jamiryuuuuuuuuuuu:

Böyle şeyleri okudukça ne kadar cahil olduğumuzu görüyorum ve daha çok gülesim geliyor

4
13
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title