Haberler

Akhisar Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Huzurevini Ziyaret Etti

Manisa' Nın Akhisar İlçesinde Bulunan Akhisar Ticaret ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Mezunlarının Kuruluş Aşamasında Olan Dernekleri İçin Çalışmalarına Tam Gaz Devam Ediyor. İlk Olarak 16 Temmuz' da Bir Yemekte Bir Araya Gelen Ticaret ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Akhisar Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Ettiler.

Manisa' nın Akhisar ilçesinde bulunan Akhisar Ticaret ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi mezunlarının kuruluş aşamasında olan dernekleri için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. İlk olarak 16 Temmuz' da bir yemekte bir araya gelen Ticaret ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi mezunları Akhisar Huzurevi sakinlerini ziyaret ettiler.

Derneğin kuruluş aşamasında olduğunu ve bu konuda çok ciddi olduklarını belirten Ercan Çelik “Bizler Ticaret ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi mezunları olarak kuruluş aşamasında olmamıza rağmen sosyal faaliyet ve amacımıza yönelik çalışmalarımız başlamıştır. Bunlardan ilki bizim için büyük değer arz eden sevgili büyüklerimizi ziyaretle başlamış bulunmaktayız. Buradaki büyüklerimizi ziyaret ederek onların hal ve hatırlarını sormaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bunu tüm insanların yapması gereken bir görev olarak görüyoruz ve biz de bu görevimizi yerine getirmekten onur duymaktayız. Umarım bizden sonra gelecek nesillere örnek olmuşuzdur. Onların sevinç ve üzüntülerini paylaşmak ve ileride bizimde yaşlanacağımızı düşünerekten herkesin yaşlılarımıza sahip çıkmasını umuyoruz” dedi. Huzurevi Müdürü Ali Dursun “Mezun arkadaşlarımız bugün burada örnek olacak bir davranış yaparak huzurevi sakinlerini ziyaret ettiler ve yeni yapılacak bina için küçük de olsa bir miktar yardımda bulundular. İşte bizim yaptığımız bu ek bina inşaatı da sağduyulu vatandaşımızın desteği ile en kısa sürede bitecektir” dedi.

(BG-Mİ-

(BG-Mİ-)

01.07.2007 12:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title