Haberler

AK Parti Tunceli İl Kongresi'ne Doğru

Mazgirt ilçesine bağlı Akpazar Belde Belediye Başkanı Ali Aydın, AK Parti il başkanlığına aday olmayı düşündüğünü açıkladı.

Mazgirt ilçesine bağlı Akpazar Belde Belediye Başkanı Ali Aydın, AK Parti il başkanlığına aday olmayı düşündüğünü açıkladı.

Aydın, Tunceli'de bir otelde düzenlediği basın toplantısında, 12 Mayıs 2012'de AK Parti'nin il kongresinin yapılacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu kongrede Tunceli'de, hangi siyasi partiye oy vermiş olursa olsun, Tunceli'ye hizmette bizimle beraber hareket edecek dürüst, halkını seven, Dersim'i seven, Dersimlileri seven insanlarla birlikte bir il yönetim kadrosu oluşturabilirsem aday olmaya karar vereceğim. 12 Mayıs'ta inşallah aday olacağız. Şu ana kadar vatandaşlardan edindiğim izlenim bu konuda Dersim halkının bize destek vereceği yönünde, bunu gördüm. İnşallah bundan sonra da Tunceli'nin sorunlarını çözmek için hep beraber mücadele edeceğiz. Belediye başkanlığından istifa etmem konusunda da Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan izin verdiler, aday olabilirsin dediler. Sayın Başbakanın bu güvenine de teşekkür ediyorum."

- TUNCELİ

Kaynak: AA / Yerel

Ali Aydın Ak Parti Mazgirt Tunceli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title