Haberler

AK Parti Sakarya Milletvekilleri Pamukova'da

AK Parti Sakarya Milletvekilleri Pamukova İlçesine Teşekkür Ziyareti Gerçekleştirdiler.

AK Parti Sakarya Milletvekilleri Pamukova ilçesine teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.

Milletvekilleri Şaban Dişli, Hasan Ali Çelik, Erol Aslan Cebeci, Recep Yıldırım ve Ayhan Sefer Üstün ve Pamukova Belediyesi Kültür Merkezi'nde ilçe teşkilatı ve köy muhtarlarıyla bir araya geldiler.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya milletvekili Şaban Dişli, partililere teşekkür ederek, "Pamukova ilçe teşkilatının emeği çok büyük oldu. Çok büyük organizasyonunu gördük. Hatta bir gece saat 23.00'te yorgun ve uykusuz Adapazarı'na dönecektik İlçe Başkanımız bir köyde beklendiklerini söyledi. Bizde bu saatte artık kimse yoktur diye düşündük. Sonra o köye gittik. Gece yarısı saat 01.00 civarı kadını ile erkeği ile bizi beklediklerini gördük ve çok duygulandık. Biz Sakarya'da böylesine destek altında birinci parti olduk. Her hafta bir milletvekili arkadaşımız Sakarya'da adeta nöbet tutacak ve sorunlar ile hep beraber ilgilenip sonuçlandıracağız" dedi.

Konuşmaların sonunda milletvekilleri Hasan Ali Çelik ve Ayhan Sefer Üstün, AK Parti ilçe Başkanı Hüseyin Şen ve Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan'a plaket verdiler.

(MK-İÇ)

29.07.2007 11:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title