Haberler

AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz Açıklaması

AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Malatya-Darende yolunun önemli geçit noktalarından Karahan Tüneli inşaatında sona yaklaşıldığını belirtti.

AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Malatya- Darende yolunun önemli geçit noktalarından Karahan Tüneli inşaatında sona yaklaşıldığını belirtti.

Yeni göreve başlayan Karayolları 8. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi'ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiğini belirten milletvekili Ömer Faruk Öz, yeni bölge müdürünün Malatya'nın projelerini yakından takip etmesinin sevindirici olduğunu ifade etti.

Milletvekili Ömer Faruk Öz'ün verdiği bilgilerde, daha önce zemin yapısından dolayı çalışmaları güçlükle devam eden, bitirilmesi bu sebeple geciken 1600 mt'lik Karahan Tüneli inşaatının her iki taraftan toplam 1100 mt'lik kısmın delme işlemlerinin tamamlandığı, kalan 500 mt. kısmın yıl sonuna kadar tamamlanmasının planlandığını, hemen arkasından yapılacak beton çalışmaları ve diğer bağlantı yolları ile birlikte önümüzdeki yıl ortalarında bitmesinin planlandığı belirtildi.

Ömer Faruk Öz, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada karayollarının Malatya projelerinin son durumları ile ilgili bilgiler verdi.

Şehrin batı girişi yollar ve çevre düzenlemesi projesinin diğer kurumların deplase (yer değiştirme) çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini ve deplase çalışmalarının bitmesinden hemen sonra karayollarının tam bir ekiple çalışmalara başlayıp hızla tamamlanmasının planlandığını ifade etti.

Adıyaman-Yeşilyurt-Malatya yolunun 22

kilometrelik kısmının bittiği, zorlu şartlara sahip 4 kilometrelik alanında çalışmaların şu anda devam ettiğini söyleyen Öz, kış aylarında daha düşük rakımlı yerlerde çalışmaların devam edeceği ve bu yolun da 2013 sonunda tamamlanmasının planlandığını belirtti.

Sivas Malatya yolunun 54

kilometrelik 2 ayrı bölümden oluşan ve ayrı ayrı ihaleleri yapılan toplam 108 KM'nin ihalelerinin yapıldığını ve ihale değerlendirme çalışmaları tamamlandıktan sonra yapım çalışmalarına hemen başlanacağını anlattı.

Malatya-Erkenek-Gölbaşı yolunda yapımına devam eden yolun ve yeni tünelin yapımının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Ömer Faruk Öz, "Tüm bu yollarla Malatya'nın çevre illerle olan bağlantılarının tamamlanacağını ve Malatya ekonomisine çok büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Faruk Öz Darende Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title