Haberler

AK Parti İlkadım Skm'ye Görkemli Açılış

AK Parti İlkadım Seçim Koordinasyon Merkezi(skm), Görkemli Bir Törenle Açıldı.

AK Parti İlkadım Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM), görkemli bir törenle açıldı.

100. Yıl Bulvarı üzerinde bulunan İlkadım SKM'nin açılışına AK Parti İl Başkanı Av. Ali Akyüz, AK Parti Samsun Milletvekilleri Suat Kılıç, Ahmet Yeni, Cemal Yılmaz Demir, milletvekili adayı Sadullah Kirenci, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım ve çok sayıda partili katıldı.

Göreve geldikleri 3 yılı aşkın süredir AK Parti'li milletvekillerinin desteğini alarak İlkadım'ın çehresini büyük ölçüde değiştirecek önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Erdoğan Tok, “Ülkemizin geleceği, milletimizin beklentileri doğrultusunda başlatılan değişim ve gelişme süreci adına, huzur ve istikrarımızın korunması adına son derece önemli bir seçim sürecinin başındayız. Bu seçim sürecinin ülkemize, milletimize ve demokratik hayatımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Hükümetin Türkiye'nin son 4.5 yıllık dönem içinde attığı ileri adımları, hayatın her alanında aldığı mesafeleri ve yakalamış olduğu huzur ve istikrar ortamını son derece değerli kazanımlar olarak gördüklerini ifade eden milletvekilleri, Türkiye'nin son dönemde ekonomide, siyasette, yönetim anlayışında, sosyal hizmet alanlarında, yatırımlarda ve dış meselelerde elde ettiği her kazanımın ülkeye uzun yıllar sonra hakim olan huzur ve istikrar ortamının eseri olduğunu kaydettiler.

AK Parti Teşkilatı ve hükümet olarak “Her şey Türkiye için” diyerek yola çıktıklarını söyleyen AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz, “İnanıyorum ki, en büyük hizmeti milletimizin birlik ve beraberliğine, cumhuriyetimize ve demokrasimize yaptık. Biz, büyük düşünelim, milletimiz kazansın, Türkiye kazansın diye bu yola devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek İlkadım SKM'nin açılışı gerçekleştirildi.

(SAM-SA)

21.06.2007 16:52 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title