Haberler

AK Parti İl Başkanı Özden Açıklaması

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, her gün il ve ilçelerde iftar programlarına katılarak her sofrada yer almaya gayret ettiklerini belirtti.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, her gün il ve ilçelerde iftar programlarına katılarak her sofrada yer almaya gayret ettiklerini belirtti.

Özden, yaptığı yazılı açıklamada, birlik ve beraberlik ayı olan ramazan ayında vatandaşlarla birlikte olmaya çalıştıklarını ifade etti.

Ramazan boyunca vatandaşlarla beraber oruç açtıklarını anlatan Özden, şunları kaydetti:

"Her gün il ve ilçelerde iftar programlarına katılarak her sofrada yer almaya gayret ediyoruz. Ayrıca çat kapı yaparak iftar için evlere gidiyoruz. Bizler her gün gönüllerimizdeki heyecanla, emniyet ve güven içerisinde iftarlarımızı açıyoruz. Ama top, silah mermilerinin, tank seslerinin altında oruç ibadetlerini yerine getiren dünyanın farklı farklı yerlerinde birçok Müslüman kardeşimiz var. Allah onlara da kolaylıklar versin. Bizim güven ve huzur içerisinde ibadetlerimizi yapmaya vesile olan, bu ülke için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Rabbim aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlara fırsat vermesin, ülkemiz üzerine kirli hesapları olan alçakları, kalleşleri asla sevindirmeyeceğiz. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz o hainlerin hesaplarını her zaman bozacaktır. Ülkemizin ve milletin refahı, huzuru ve mutluluğu için bizler AK Parti ailesi olarak gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Ak Parti Politika Güncel Haberler

title