Haberler

AK Parti İl Başkanı Kuru'ya Tebrik Ziyaretleri

AK Parti Sivas İl Başkanlığı görevine yeniden seçilen Burhanettin Kuru'ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

AK Parti Sivas İl Başkanlığı görevine yeniden seçilen Burhanettin Kuru'ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

AK Parti Sivas İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk ve MERDER Başkanı Mehmet Açık, AK Parti Sivas İl Teşkilatı 4. Olağan Kongresi sonucu ikinci kez il başkanlığa seçilen Burhanettin Kuru'yu ziyaret etti.

Ziyarette, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk ve kadın kolları yöneticileri, üzerinde "Yeni döneminde başarılar dileriz. Her zaman yanınızdayız" yazılı pastayı keserek Kuru'ya yeni döneminde başarılar diledi.

Kadın Kolları'nın ziyaretinin ardından MERDER Başkanı Mehmet Açık ve yönetim kurulu üyeleri Kuru'yu ziyaret etti. Ziyarete Gümüşdere Beldesi Belediye Başkanı Recep Eryılmaz, Kurtlapa Beldesi Belediye Başkanı Ahmet Darı ve MERDER yöresi köy muhtarları katıldı.

AK Parti İl Binası Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarette konuşan Kuru, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bizleri mutlu ettiniz, sevindirdiniz. Tekrar görev aldık. İnşallah önümüzdeki 3 yıl içerisinde görevimize tekrar devam ediyoruz. Bu devam birlikte olacak. Hep beraber inşallah ne yapabiliriz, ne edebiliriz hem Sivas'ın geneli ile ilgili hem köylerimizle ilgili inşallah çalışma ortaya koymaya çalışacağız. Bugüne kadar yapmaya çalıştıklarımızı çok daha fazlasıyla artırmamız lazım. Bu dönemde de inşallah ben bunların olacağı kanaatindeyim. Tabii ki bunları yapabilmek için asıl olan birlik beraberlik. İnşallah sizler birliğinizi, beraberliğinizi koruduğunuz sürece, böyle güzel ortamlar oluşturduğunuz sürece bizler de burada sizlere her türlü desteği vereceğiz. Ayrımız, gayrımiz yok zaten" ifadelerini kullandı.

MERDER Başkanı Mehmet Açık ise Kuru'ya görevinde başarılar diledi. Açık,

"Bu dönemde Sivas için, bölgemiz için en iyi çalışmaları yapacağınıza eminiz. Biz taleplerimizi ileteceğiz. Makul ve yapılabilir ölçülerde taleplerin çözüm noktasında sizden her zaman destek bekliyoruz. Allah sizi utandırmasın, yolunuz ve bahtınız açık olsun" değerlendirmesinde bulundu.

- SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Burhanettin Kuru Ak Parti Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title