Haberler

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter Açıklaması

Şanlıurfa’nın Harran İlçe AK Parti Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, AK Partinin, ülkesine ve milletine gönül vermiş büyük bir aile olduğunu söyledi.

Şanlıurfa'nın Harran İlçe AK Parti Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, AK Partinin, ülkesine ve milletine gönül vermiş büyük bir aile olduğunu söyledi. AK Partinin 16 yıldır halkın teveccühüyle tek başına iktidarda olduğunun altını çizen Biter, "16 yıl önce toprağa attığımız tohum, bugün Türkiye'nin üzerinde yükseldiği ulu bir çınar oldu" dedi.

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, Türk siyasi tarihine 2002 yılında giren AK Parti ile Türkiye'nin bölgesel bir güç ve dünyada söz sahibi ülke konumuna geldiğini söyledi.

Biter, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, 16 yıl önce çıktığımız kutlu yürüyüş, bugün büyük bir akına dönüştü.16 yıl önce toprağa attığımız tohum, bugün Türkiye'nin üzerinde yükseldiği ulu bir çınar oldu. Yükselirken ne eğildik ne büküldük ne de dış etkenlere karşı boyun eğdik. AK Partinin bu sağlam duruşu, sadece bize değil, tüm dünyaya umut oldu. Bu partiye gönül vermiş birer nefer olarak bizler de, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte çıktığımız bu kutlu yolda, üstlendiğimiz sorumluluğun bilinciyle hareket ediyoruz" dedi.

"Ayaklari yere basan bir partiyiz"

Milletin liderine ve AK Partiye olan teveccühünün her gün arttığının altını çizen Biter, "AK Parti, bugün 10 milyonun üzerinde üyesi olan, ülkesine ve milletine, insanlığa gönül vermiş büyük bir ailedir. 4 buçuk milyon kadın üyesiyle ayakları yere basan bir partiyiz. Siyaset demek ülkenin meselelerine sahip çıkmak demektir. Siyaset demek irade sahibi olmak demek, yanlışa yanlış, doğruya doğru demektir" şeklinde konuştu.

"Hedefimiz 2019 seçimleri"

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları olarak, AK Partinin 2023 hedefleri doğrultusunda mücadele ettiklerini dile getiren Biter, "Harran İlçemizde 2014 yerel seçimlerinde yüzde 55 buçuk olan oy oranımızı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 92.42'lere çıkardık. Ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyenlere, 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde yüzde 84 oy oranı ile cevap verdik. 16 Nisan'da 2017 referandumunda yüzde 96.8 oranında Evet ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la 'Durmak Yok Yola Devam' dedik. Şimdi önümüzde 2019 seçimleri var. Liderimizin öncülüğü, milletimizin desteği ve Allah'ın izniyle Cumhurbaşkanlığı hükumet sisteminin devreye gireceği 2019 seçimlerinde Türkiye rekorunu kıracağız. Harranlı kadınlar olarak, belirlediğimiz hedef doğrultusunda gece gündüz demeden çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Şanlıurfa Ak Parti Türkiye Harran Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title