Haberler

Airpods 2 Özellikleri Netleşiyor!

Apple'ın günümüz kablosuz kulaklıkları arasında hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesine sahip olan cihazı AirPods, anlaşılan o ki bir sonraki nesil versiyonu olacak olan AirPods 2 ile bizleri şaşırmayı hedefliyor.

Apple'ın günümüz kablosuz kulaklıkları arasında hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesine sahip olan cihazı AirPods, anlaşılan o ki bir sonraki nesil versiyonu olacak olan AirPods 2 ile bizleri şaşırmayı hedefliyor. Zira bugün ortaya çıkan bir patent dosyası yeni AirPods 2 kablosuz kulaklığının kritik bir özelliğini gözler önüne serdi.

Gelişmiş yeni AirPods 2 özelliği!

ABD Patent ve Ticari Markalar Ofisi kaynaklı ortaya çıkarılan yeni Apple patent dosyasıyla beraber, yeni ve gelişmiş kablosuz kulaklık AirPods 2'nin özellikleri de gözler önüne serilmiş oldu.

Ele geçirilen patent dosyasıyla beraber ortaya çıkan özellikler arasından bir tanesi çok dikkat çekti. Zaten çok iyi olan AirPods deneyimini çok daya iyi bir hale getirecek olan bu yeni özelliğin adı ise kısaca "Ses maskeleme".

Temel anlamda bu yeni özellik bir kişinin bulunduğu çevredeki sesi mümkün olduğunca çok engelleyerek, müzik deneyimini iyileştirmeye odaklanıyor. Ancak büyük bir fark ile. Yeni AirPods 2 de er alan yeni bir yonga ile kişinin dinlediği müziğe göre çevredeki sesler engellenebilecek veya geçişine izin verilebilecek.

Örneğin, doğa sesleri odaklı dinlendirici bir müzik dinlediğinizi varsayalım. Yeni AirPods 2 bu müziği analiz ederek, çevrenizde bulunan (kuş sesleri vb.) müzik deneyimini iyileştirmeye yardımcı olacak seslerin geçişine izin verecek, diğer sesleri ise engelleyecek. Dolayısıyla sizin müzikten aldığınız deneyim en üst noktaya taşınmış olacak.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Amerika Birleşik Devletleri Apple Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title