Haberler

Ağrı Belediyesi Bayramda Asfalt Calışmasına Devam Etti

Güncelleme:

Ağrı Belediyesi bu yıl yaptığı asfalt çalışmalarına Kurban bayramı tatilinde de ara vermeden devam etti.

Bu yıl Belediye olarak Erzurum, Kağızman, Y Van Caddesi, Eski Van Caddesi,Hani baba caddesi, Vali Konağı Caddesinin asfalt çalışmalarını bitirdi, Bayram tatili devresinde Cumhuriyet Caddesi Kutupane kavşağı ile Dr Yaşar Eryılmaz Caddesinin asfaltını da bitirdi, önümüzdeki günlerde de 29 Ekim Caddesinin asfalt calışmasını bitirerek Şehir merkezinin ana caddelerinin asfaltını da bitirecek.

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan yaptığı açıklamada "Ağrı şehir merkezinde bir m2 arsa ve dükkan satmadan şehrin bütün ana caddelerinin asfaltını bitirdik, yaptığımız çalışmaları halkın taktirine bırakıyoruz, halkımız vicdanlıdır, biz çalıştık, başardık, çalışmaya devam ediyoruz. gece, gündüz, tatil, bayram demeden devam bu çalışmaları yaptık, Belediye başkanlığı olarak bütün çalışanlarımı tebrik ediyorum. Şehrimize yaptığımız çalışmalar halkımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kağızman Erzurum Ağrı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title