Haberler

Adriana Lima'dan Metin Hara'yla Birlikte Brezilya Formalı Paylaşım

Güncelleme:

Ünlü model Adriana Lima, sosyal medya hesabından Brezilya forması ile paylaşım yaptı. Adriana Lima paylaşımda sevgilisi Metin Hara ile birlikte yer aldı.

Brezilyalı top model Adriana Lima, resmi Instagram hesabından Dünya Kupası'nda mücadele eden ülkesine destek verdi.

BİRLİKTE POZ VERDİLER

E Grubu'nda oynanan İsviçre maçını sevgilisi Metin Hara ve ailesi ile birlikte seyreden Adriana Lima, Brezilya forması giydiği fotoğrafları takipçileri ile paylaştı. Fotoğrafta sevgilisi Metin Hara ile birlikte yer alan Adriana Lima, diğer fotoğraflarda ailesine yer verdi. Metin Hara'nın da tıpkı Adriana Lima gibi Brezilya forması giydiği gözlendi.

2018 Dünya Kupası'nda İsviçre ile karşılaşan Brezilya'ya ünlü manken Adriana Lima paylaşımlarıyla destek verdi.

İşte o fotoğraflar:

Adriana Lima'dan Metin Hara'yla Birlikte Brezilya Formalı Paylaşım

Adriana Lima'dan Metin Hara'yla Birlikte Brezilya Formalı Paylaşım

Adriana Lima'dan Metin Hara'yla Birlikte Brezilya Formalı Paylaşım

Kaynak: Haberler.com / Spor

Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (13)

volkan:

sevgilim adriyana limada olsa o haç işaretli formayı kimse giydiremez bana

11
16
yanıtYanıtla
TÜRKÜN GÜCÜ:

ULAN BU HATUN BENIM OLSUN FENER FORMASI BILE GIYERIM AŞIGIM BU KADINA YAA DEGİŞİK BİR GÜZELLİK BU

7
7
yanıtYanıtla
Nesibe:

Tipsiz kadın

3
7
yanıtYanıtla
mesut:

şimdi brezilya yı mı tutalım.

6
3
yanıtYanıtla
Ultra aslan ??:

Kskanmayın beyler adam Türk’ün gücünü dünyaya gösteriyor

4
4
yanıtYanıtla
ADI LAZIM DEĞİL BAŞ HARFİ M:

ULAN BÖYLE MANİTAM OLSUN GS FORMASI BİLE GİYER DİYAR DİYAR DOLAŞIRIM. YANARIM YANARIMDA METİN HARA KADAR OLAMADIK ONA YANARIM. BİZİM METİN HARADAN NEYİMİZ EKSİK.

6
2
yanıtYanıtla
metin hara:

Metin hara gururumuz . . . . . . . . :))

3
4
yanıtYanıtla
KRAL ALEX:

lan lıma ne buldun su hara da ?

6
1
yanıtYanıtla
gun:

sence

yanıt0
yanıt2
KRAL ALEX:

BEN BİŞE BULAMADIMM TTİPSİZ ŞEKİLSİZ BİRİİ

yanıt2
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title