Haberler

Adobe Liderler Arasında

Güncelleme:

Adobe, Gartner'ın Web İçeriği Yönetimi Raporu'nda liderler arasında.

Adobe, başarılı bir dijital pazarlama stratejisinin bir parçası olarak web içeriği yönetiminin anahtar rolünü vurgulayan Gartner'ın "Web İçeriği Yönetimi Magic Quadrant 2012" raporunda lider kuruluşlar arasında gösterildi.

Adobe Systems Incorporated, Gartner Inc. tarafından yayınlanan "Web İçeriği Yönetimi Magic Quadrant 2012" araştırma raporunda yer aldı ve Gartner tarafından pazar dönüşümünü yönlendiren liderler arasında gösterildi. Adobe, raporda değerlendirilen 19 tedarikçiden biri oldu.

Gartner'ın raporuna göre, Web İçeriği Yönetimi (WCM), iş performansında giderek artan derecede önemli bir rol oynuyor. Kurumun çevrimiçi varlığını ilgilendiren girişimler için koordinasyonun merkezi noktası haline gelmiş durumda. Bu girişimler ise, kurumların iş stratejisi açısından daha karmaşık ve daha önemli hale geliyor. Bu nedenle WCM; müşteri deneyimi yönetimi, e-ticaret, dijital pazarlama, çok kanallı pazarlama ve web sitesi konsolidasyonu gibi konuları içine alan Online Kanal Optimizasyonu(OCO) stratejisini yürütmek isteyen kuruluşlar için önemli bir yer tutuyor.

Adobe Akdeniz Ülkeleri Bölge Müdürü Tolunay Tomruk raporla ilgili şunları söyledi: "Çevrimiçi kanallarda markalarla etkileşime giren müşterilerin beklentileri artarken, dijital pazarlama da hızla gelişmeye devam ediyor. Bu bağlamda, Gartner'ın raporu, başarılı bir dijital pazarlama stratejisinin bir parçası olarak web içeriği yönetiminin anahtar rolünü vurguluyor. Adobe Web Deneyimi Yönetimi çözümümüz müşteri memnuniyetine odaklanmış, hep ileriye bakan ve fark yaratmak isteyen kuruluşların ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu kuruluşlar talebin arttırılması, erişim alanlarının genişletilmesi ve markalaşma çalışmalarını yürütürken bizim çözümlerimizden faydalanıyor."

Adobe Web Deneyimi Yönetimi (WEM) çözümünün temeli olan Adobe® CQ, dijital pazarlamacılara kişiselleştirilmiş çevrimiçi deneyimler oluşturmaları, yönetmeleri ve sunmaları için kullanımı kolay, web tabanlı uygulamalar sağlıyor. Adobe Digital Marketing Suite'in bir parçası olan Adobe WEM ise; web, mobil cihazlar ve sosyal medyada daha tutarlı deneyimler sunarak pazarlamacıların bağlılığı artırmasına yardımcı oluyor.

"Liderler pazarın dönüşümünü yönlendiriyorlar"

Gartner'ın raporla ilgili yorumlarında Adobe'nin de aralarında olduğu lider şirketlerle ilgili şu ifadelere yer verdi: "Liderler, pazarın dönüşümünü yönlendirmelidir. En yüksek Yönetim Becerisi ve Vizyon Bütünlüğü puanlarına sahip olan liderler, net bir vizyon ve anlayışla geleceğe hazırlar. Güçlü kanal iş ortaklarına, birden fazla bölgede varlığa, tutarlı finansal performansa, geniş platform desteği ve iyi müşteri desteğine sahipler. Ayrıca, bir veya daha fazla teknolojiye ya da dikey pazara hakimler. Ekosistem hakkında da bilgi sahibi olan liderler, başka iş uygulamaları ve içerik havuzlarıyla entegrasyon sunabilir, dikey süreç veya yatay çözüm odakları sağlayabilirler."

Raporda gerçekleştirme/yürütme gücü değerlendirme kriterleri arasında ürün/hizmet, genel finansal kapasite, satış yürütme/fiyatlandırma, pazara cevap verebilirlik ve geçmiş performans, pazarlama uygulaması, müşteri deneyimi ve operasyonlar bulunuyor. Vizyon Bütünlüğü kriterleri ise; pazar anlayışı, pazarlama stratejisi, satış stratejisi, teklif/ürün stratejisi, iş modeli, dikey strateji/sektör stratejisi, inovasyon ve coğrafi stratejilerini içeriyor.

Kaynak: Bültenler / Teknoloji

Adobe Systems Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title