Haberler

Adıyaman'da Polisin 'Dur' İhtarına Uymayan Otomobilde Uyuşturucu Ele Geçirildi

ADIYAMAN'da, polisin 'dur' ihtarına uymayan ve kovalamaca sonucu durdurulan otomobilde yapılan aramada, 1 kilo sentetik uyuşturucu ile ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

ADIYAMAN'da, polisin 'dur' ihtarına uymayan ve kovalamaca sonucu durdurulan otomobilde yapılan aramada, 1 kilo sentetik uyuşturucu ile ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si mahkemece tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde durumundan şüphelendikleri plakası açıklanmayan otomobili durdurmak istedi. Sürücüsünün durmadığı otomobil, kovalamayla yakalandı. Yapılan aramada 1 kilo sentetik uyuşturucu ile ruhsatsız tabanca ele geçirilen otomobildeki M.S.A., D.A., A.T. ve V.B.A. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden V.B.A. ve A.T. tutuklanırken, diğer iki şüpheli ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Adıyama - Adıyaman

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Adıyaman 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title