Haberler

Adıyaman: Çelikhan'da Doğa Yürüyüşü Ve Piknik

- Çevre Haftası etkinlikleri çerçevesinde Adıyaman'ın Çelikhan İlçesi'nde doğa yürüyüşü ve piknik düzenlendi.

- Çevre Haftası etkinlikleri çerçevesinde Adıyaman'ın Çelikhan İlçesi'nde doğa yürüyüşü ve piknik düzenlendi.

Adıyaman Valisi Halil Işık, Çelikhan Kaymakamı Harun Başıbüyük, Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Durmuş, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Çelikhan halkı ve Adıyaman Gençlik Merkezi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen 3 kilometrelik doğa yürüyüşü ve ardından gerçekleştirilen piknikte çevrenin önemine dikkat çekildi. Köseuşağı Köyü Ziyarettepe Mevkii'nde yapılan yürüyüş sonrası piknik yapıldı.

Çelikhan İlçesi'nin doğal güzelliğine değinen Vali Işık, "Yeşillikler içersinde bulunan Çelikhan'ın Köseuşağı Köyü Ziyarettepe Mevkii'nde yaptığımız doğa yürüyüşü ile çevrenin önemine dikkat çektik. Çok sayıda kişinin ve kurumun katıldığı doğa yürüyüşüyle doğaya olan ilginin artması ve doğanın korunması amaçlanmaktadır. Çelikhan İlçesi gerek Çat Barajı ile gerekse de bu doğal güzellikleriyle turizm açısından önemli bir potansiyel teşkil ediyor. İç turizm açısından Adıyaman halkının buraları mutlaka görmesi gerekiyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title