Haberler

Adebayor, Milan'a Transfer Olacağı Söylentilerini Yalanladı

İngiltere Premier Ligi Ekiplerinden Arsenal'de Forma Giyen Togolu Yıldız Futbolcu Emmanuel Adebayor, İtalyan Ekibi Ac Milan'a Transfer Olacağı Söylentilerini Yalanladı ve Kulübünde Mutlu Olduğunu Açıkladı.

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Togolu yıldız futbolcu Emmanuel Adebayor, İtalyan ekibi AC Milan'a transfer olacağı söylentilerini yalanladı ve kulübünde mutlu olduğunu açıkladı.

Bir süredir İtalyan basınında AC Milan'a transfer olacağı şeklinde haberler çıkan Arsenal'in yıldız golcüsü Emmanuel Adebayor, takımından ayrılmayı düşünmediğini söyledi. 24 yaşındaki başarılı golcü, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Şüphesiz ki Arsenal'de oynamaya devam edeceğim. Uzun yıllar daha bu takımda oynamak istiyorum" dedi.

2006 yılında Fransız ekibi Monaco'dan transfer edilen Adebayor, bu sezon Arsenal formasıyla çıktığı 48 maçta 30 gol atarak dikkatleri üzerine çekti.

(DPA-ERS-ERS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title