Haberler

Adana: Sıcak Yemek Dağıtımında İzdiham

Adana'nın Merkez Seyhan İlçe Belediyesi'nin Dağıttığı Sıcak Yemeklerden Almak İçin Sıraya Giren Vatandaşlar İzdihama Yol Açtı.

Adana'nın merkez Seyhan İlçe Belediyesi'nin dağıttığı sıcak yemeklerden almak için sıraya giren vatandaşlar izdihama yol açtı.

Seyhan Belediyesi eski Yaşlılar Bakımyurdu'nun bahçesinde yapılan sıcak yemek dağıtımında, ellerindeki tencere ve kaplarla öğle saatlerinden itibaren sıraya giren vatandaşlar, sıcak yemek alabilmek için uzun kuyruklar oluşturuyor. Çoğunluğunu kadınların oluşturduğu kalabalık, yemek dağıtımı sırasında izdihama yol açarken, arada kalan çocuklar ise ezilme tehlikesi geçiriyor.

Görevlilerin sık sık uyarmak zorunda kaldığı vatandaşlar, ramazan ayının ilk gününden beri belediyenin dağıttığı yemeklerle iftarlarını açtıklarını söyledi.

Seyhan Belediyesi tarafından sıcak yemek dağıtımının Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi bahçesinde ve Doğalpark içerisinde de gerçekleştirildiği bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title