Haberler

Adana: Kayserililerin Birlik Gecesi

- Kayseri Erciyes Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nce Düzenlenen Geleneksel "Birlik Gecesi" Siyaset, Bürokrasi ve İş Dünyasını Bir Araya Getirdi.

- Kayseri Erciyes Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nce düzenlenen geleneksel "Birlik Gecesi" siyaset, bürokrasi ve iş dünyasını bir araya getirdi.

Seyhan Oteli’nde yaklaşık 500’e yakın kişinin katıldığı gecede konuşan dernek başkanı Mustafa Adıgüzel, üretim ve istihdamı hayır kabul eden Kayserili işadamlarının ülkeye hizmeti ibadet saydıklarını ifade etti. Adıgüzel, hemşehrilerinin eğitim ve sağlık alanında birçok önemli esere imza attığını kaydetti.

AK Parti Adana Milletvekili Ayhan Zeynep Tekin Börü ise Adana’nın birlik ve beraberlik ile yatırım konusunda Kayseri’yi ve işadamlarını örnek almasını istedi.

AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Çalışkan da, ülkeleri kalkındırmanın yolunun birlik ve beraberlikten geçtiğine dikkat çekerek, Kayserililerin bunu çok iyi başardığını söyledi.

Geçen yıl iş hayatında başarılı olan işadamlarına ödüllerin verildiği gecede Kayseri yöresini ait türküler okundu, Kayserili fıkraları anlatıldı.

Geceye, Adana milletvekilleri Ali Küçükaydın, Atilla Başoğlu ve Kemal Sağ ile Kayseri milletvekili Niyazi Özcan da katıldı.

(AB-AB-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title