Haberler

Adana'da 4 Kişi Yüksekten Düşerek Yaralandı

Adana'da Aynı Günde 4 Kişi Yüksekten Düşerek Çeşitli Yerlerinden Yaralandı.

Adana'da aynı günde 4 kişi yüksekten düşerek çeşitli yerlerinden yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, anne ve babası ile birlikte Kışla Mahallesi 4334 sokak 2 numaralı evde oturan akrabalarını ziyarete giden Muhammet Çalışkan (4), 2. katta bulunan evin balkonundan aşağıya düştü. Ağır yaralanan çocuk, yakınları tarafından Adana Numune Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Muhammet Çalışkan'ın yoğun bakım servisinde gözetim altında tutulduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

İkinci olay ise Yeşil Yurt Mahallesi 222 sokak 4 numaralı evde yaşandı. Evlerinin balkonunda oynayan Sena Gül (4), bilinmeyen bir nedenle balkondan beton zemine düştü. Sena Gül de yakınları tarafından Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Diğer olay da Gülpınar Mahallesi 89 sokak 45 numaralı evde meydana geldi. Evlerinin bahçesinin duvarına çıkarak uçurtmasını uçuran Yalçın İlgün (8), bir anda dengesini kaybederek 3 metre yükseklikten yere düştü. Yalçın İlgün de aynı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. İlgün'ün sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Son olay ise Adana Sanayi Sitesi içerisinde bulunan Atikop İş Merkezi'nde yaşandı. Özel güvenlik görevlisi Mehmet Bostancı (48), iş merkezinin bahçesinde bulunan bir ağacı budamak istedi. Ağaca çıktıktan sonra dengesini kaybeden Mehmet Bostancı, yere düşerek ağır yaralandı. Numune Hastanesi Beyin Cerrahi Servisi'ne alınan Bostancı'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

(YK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title