Haberler

Adana: Adana'da Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Adana'da Meydana Gelen Silahlı Saldırıda 1 Kişi Hayatını Kaybederken, 1 Kişi de Yaralandı.

Adana'da meydana gelen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Kuruköprü Mahallesi 1. sokakta meydana geldi. Adının H.Ş, olduğunu belirten bir kişiyle henüz kimliği belirlenemeyen arkadaşına, caddede yürürken plakası belirlenemeyen bir otomobil içerisinden ateş açıldı. Kimliği belirlenemeyen şahıs kafasına ve vücudunun değişik yerlerine isabet eden kurşunlarla ağır yaralanırken H.Ş, ayağına ve dizine isabet eden kurşunlarla hafif yaralandı. Ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne kaldırılan kimliği belirlenemeyen şahıs, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken Devlet Hastanesi'ne kaldırılan H.Ş'nin sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Olay yerinde yapılan incelemelerde 15 adet boş kovana rastlanırken, 1 adet dizüstü bilgisayar bulunduğu belirtildi. Şahısların hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunduğu öğrenildi. Polis zanlıları yakalamak için geniş çaplı çalışma başlatırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title