Haberler

ABD Vadeli Piyasasında Endeksler, Üfe ve Perakende Satış Verileri Öncesinde Geriledi

Dün Wall Street'te Yaşanan Sert Yükselişin Ardından, Bugüne Yükselişle Başlayan ABD Vadeli Endeksleri, Saat 15.30'da Açıklanacak Olan Ekim Ayı Üfe ve Perakende Satış Verileri Öncesinde Eksiye Geçti.

Dün Wall Street'te yaşanan sert yükselişin ardından, bugüne yükselişle başlayan ABD vadeli endeksleri, saat 15.30'da açıklanacak olan Ekim ayı ÜFE ve perakende satış verileri öncesinde eksiye geçti.

Aralık vadeli Dow Jones Sanayi endeksi 25 puan kayıpla 13.305, S&P 500 endeksi ise 3.70 puan kayıpla 1479.60 puandan işlem görüyor.

Analistler, piyasanın eksiye geçmesine neden olarak dün Wall Street'te yaşanan yükselişin dört gönlük düşüşün tepkisi olduğu, piyasanın temel göstergelerinde değişiklik olmadığı ve

belirsizliklerin devam ettiğinin anlaşılmasını gösteriyor.

Analistler ayrıca HSBC PLC'nin ABD'deki iştiraki HSB Finance Corporation'ın mortgage faaliyetleri nedeniyle 3.4 milyar dolar zarar yazdığını açıklamasının da vadeli endeksleri olumsuz etkilediğini vurguluyor.

(BGO-BGO-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title