Haberler

"ABD, Ortadoğu ve Terör Kıskacında Türkiye" Konulu Konferans

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu,

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu,

terör örgütü PKK'nın emperyal güçlerin kullandığı bir piyon olduğunu söyleyerek, "Defolu bir elebaşı elimize geçince ne olacak. Terörün arkasında duran işbirlikçileri durdurmalıyız ilk önce" dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gebze İlçe Teşkilatı tarafından Gebze Belediyesi Eğitim Kültür Salonu'nda "ABD, Ortadoğu ve Terör Kıskacında Türkiye" konulu bir konferans düzenlendi. Konferansa konuşmacı olarak katılan BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, "AB projesi değil Türk İslam projesi istiyoruz. Hayali projeler yerine büyük doğunun güç merkezi olabilecek, Anadolu'da oluşacak bir Türk İslam projesi istiyoruz. Türkler Anadolu'ya geldiği günden beri rahat bırakılmadı. Kıbrıs'ta başımıza Asala'yı saranlar,

bugün başımıza PKK'yı sarmıştır. Kürdü Türke kırdırıp birtakım çıkarlar peşinde olan işbirlikçilerin oyununa gelmemeliyiz. Bugün PKK'nın arkasında olan büyük güçlerin kim olduğu açıkça ortadadır. PKK emperyal güçlerin koç başı olarak kullandığı piyondur. Terör örgütüne lojistik destek veren, onlara arka çıkan herkes benim düşmanımdır. Ben onların ayağına gitmem. Yeri belli, silah veren belli, her şey ortada biz oturmuş ağıt yakıyoruz. İşbirlikçi ise hesabını verecek. Sınırdan içeri koynumuza kadar girip

benim askerimi vuruyorlar. Bütün askerin yığıldığı sıcak bir bölgede koynumuza kadar giren terörist, nasıl oluyor da benim fidanlarıma dokunuyor. Alıp onları esir ediyor" dedi.

Devletin gözü kulağı olacak ciddi bir istihbarat örgütüne ihtiyaç olduğunu söyleyen Yazıcıoğlu, "Görünen orduyla görünmeyen teröristi nasıl durduracağız? Benim evladım 4 aylık eğitimle gidiyor oralara, geri gelmiyor. Oradaki terörist yıllardır orada. Bizim de eğitimli askere ihtiyacımız var. Başbakan, 'Yetkiyi orduya verdik' diyor. Vatandaşımız da bakıyor, ordu hala girmiyor Kuzey Irak'a. Dağları bombalayıp sözde operasyon yapıyoruz. Defolu bir elebaşı elimize geçince ne olacak. Diğerleri eve dönüş yasası

vs. ile geri çıkacak. Terörün arkasında duran işbirlikçileri durdurmalıyız ilk önce. Kuzey Irak'ta 'Barzani'yi tanıyacağız PKK bitecek' deniyor. Ben bunu hazmedemem. Milletim de hazmedemez" diye konuştu.

"Anayasa sadakat yeminine saygılı olan herkesle el sıkışırım" diyen Yazıcıoğlu, "Ama adamlar 2 ay dayandı. PKK Meclis'tedir. Ona bu fırsatı verenler ne olacak? Gidip benim askerimi almak için görüşmüşler. Alıp gelmişler. Teröristlere yakın bir partinin Meclis'in içinde ne işi var" ifadelerini kullandı.

(RY-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title