Haberler

ABD'de beraat eden Kyle Rittenhouse, Trump ile görüştü

Güncelleme:

ABD'nin Wisconsin eyaletinde 2020'deki gösteriler sırasında iki protestocuyu öldüren ve geçen hafta beraat eden Kyle Rittenhouse, eski ABD Başkanı Donald Trump ile görüştü.

ABD'nin Wisconsin eyaletinde 2020'deki gösteriler sırasında iki protestocuyu öldüren ve geçen hafta beraat eden Kyle Rittenhouse, eski ABD Başkanı Donald Trump ile görüştü.

Fox News canlı yayınına bağlanan Trump, dün Rittenhouse ve annesi ile Florida'da bir araya geldiğini anlattı.

Rittenhouse'un hakkındaki davada beraat ettiğini anımsatan Trump, Rittenhouse'u "Gerçekten çok iyi bir genç adam." olarak nitelendirdi.

Trump, "Kyle beni aradı ve bana uğrayıp 'merhaba' demek istediğini, benim hayranım olduğunu söyledi. Kyle bu süreci hiç yaşamamalıydı. Ortada yargıda bir sorun var ve Demokratlar yüzünden böyle şeyler tüm dünyada yaşanıyor." yorumunu yaptı.

Fox News, söz konusu yayında görüşme esnasında Trump ve Rittenhouse'un birlikte verdiği pozu da yayımladı.

Rittenhouse davası

Kenosha kentinde Ağustos 2020'de polisin siyahi Jacob Blake'i vurmasıyla başlayan gösterilerde, iki protestocuyu öldürüp birini yaralayan Rittenhouse hakkındaki davada jüri sanığın suçsuz olduğuna karar vermiş, Rittenhouse kendisine yöneltilen beş suçlamanın tamamından aklanmıştı.

Saldırı anı ile Rittenhouse'ın silahla vurduğu kişinin kanlar içinde yerde yattığı görüntüler, olay mahallinde bulunan AA Foto Muhabiri Tayfun Coşkun'un objektifine yansımıştı.

Söz konusu fotoğrafları daha sonra mahkemede delil olarak kullanılan Coşkun, olay anıyla ilgili gördüklerini tanık olarak savcıya aktarmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Donald Trump Fox News Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title