Haberler

A Milli Futbol Takımının Rakibi İngiltere, Yunanistan'ı 4 Golle Mağlup Etti

Türkiye'nin 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri (c) Grubu'ndaki Rakipleri, Bu Gece Yaptıkları Hazırlık Maçlarıyla Hazırlıklarını Sürdürdüler.

Türkiye`nin 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri (C) Grubu`ndaki rakipleri, bu gece yaptıkları hazırlık maçlarıyla hazırlıklarını sürdürdüler.

A Milli Futbol Takımının rakipleirnden Norveç, güçlü rakibi Brezilya ile 1-1 berabere kaldı. Norveç`in golünü 51. dakikada Pedersen atarken Brezilya`nın beraberlik golü ise 62. dakikada Carvalho`dan geldi. Milli takımın diğer güçlü rakiplerinden İngiltere ile Yunanistan arasında oynanan hakzırlık maçında ise İngiltere, Yunanistan`ı 4-0 mağlup etti. İngiltere`nin gollerini, 35. ve 42. dakida P. Crouch, 14. Dakida J.Terry ve 30. Dakikada Lampard kaydetti.

A Milli Takımının 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri (C) Grubu`ndaki diğer rakipleri ise hazırlık maçlarında su sonuçları aldılar:

Bosna Hersek:1 - Fransa:2

Avusturya:1 - Macaristan:2

Moldova:3 - Litvanya:2

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title