Haberler

A Milli Futbol Takımı, İtalya'daki İlk Antrenmanını Yaptı

A Milli Futbol Takımı, 15 Kasım Çarşamba Günü İtalya ile Deplasmanda Yapacağı Özel Maçın İlk Antrenmanını, Bergamo'da Yaptı.

A Milli Futbol Takımı, 15 Kasım Çarşamba günü İtalya ile deplasmanda yapacağı özel maçın ilk antrenmanını, Bergamo`da yaptı.

Daha önce ilk çalışmasını Stadio Comunale di Alzano Lombardo yapacağı açıklanan milli takım, teknik direktör Fatih Terim`in sağ zeminini beğenmemesi nedeniyle karşılaşmanın oynanacağı Stadio Atleti Azzurri de`Italia Stadı`nda alındı.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda Ay-yıldızlı futbolcular, taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Teknik Direktör Fatih Terim, çift kale maç sırasında oyunu sık sık durdurarak futbolculara uyarılarda bulundu. Antrenmana tüm futbolcular katılırken, takımının son oynadığı lig maçında sağ arka adalesinden sakatlanan Hamit Altıntop, fizyoterapist gözetiminde düz koşu yaptıktan sonra hafif bir çalışma gerçekleştirdi. Milli Takım doktoru, Hamit Altıntop`un İtalya maçında oynayıp oynamayacağının maç saatinde belli olacağını söyledi.

A Milli Takım, İtalya maçı hazırlıklarını yarın karşılaşmanın oynanacağı statta basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Bu arada, antrenman öncesi Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de, takımın kamp yaptığı otelde bir basın toplantısı düzenleyecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title