Haberler

9. Posof Aşıklar ve Türkü Şöleni

Ardahan'ın Posof ilçesinde bu yıl 9'uncusu düzenlenen Posof Aşıklar ve Türkü Şöleni renkli görüntülere sahne oldu.

Ardahan'ın Posof ilçesinde bu yıl 9'uncusu düzenlenen Posof Aşıklar ve Türkü Şöleni renkli görüntülere sahne oldu.

Posof Belediyesince ilçedeki mesire alınında düzenlenen şölene, Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez'in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.

Vali Bilmez, şölende yaptığı konuşmada Posof'un Ardahan'ın şirin bir ilçesi olduğunu belirterek, bu nedenle şenliklerde çok sayıda insana ev sahipliği yaptığını söyledi.

Ardahan ve Posof'un uzun vadede gelecek vadettiğini ifade eden Bilmez, şunları kaydetti:

"Bu nedenle çok çalışmak lazım. Posof için Ardahan için daha ne yapabilirizi düşünmek lazım. Posof'a bu ikinci gelişim. Ardahan'ı tanıyınca, yeterince tanımadığımı öğrenmiş oldum ama Posof için bunun tersini söylemek zorundayım. Posof gerçekten fazlasıyla bilinen bir yer. Bölgemizde en çok göç veren ilçemiz Posof. O yüzden bu şenliklere daha çok ihtiyacımız var."

Vali Bilmez ve diğer yetkililer, alanda açılan stantları gezdi. Şenlikler, halk ozanlarının söyleşileri ve deve oyunları ile renkli görüntülere sahne oldu.

Şenliklere, Vali Bilmez'in yanı sıra AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Posof Kaymakamı Enver Yılmaz, AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, halk ozanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Emin Bilmez Ak Parti Ardahan Posof Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title