Haberler

​ING Bank'ts Atama!

ING Bank KOBİ Bankacılığı ve Ödeme Sistemleri Direktörlüğü görevini yürütmekte olan Yücel Ölçer, BDDK onayına bağlı olarak 1 Eylül 2017 tarihinde "ING Bank Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı" ve "İcra Kurulu Üyesi" olarak atanacaktır.

ING Bank Türkiye'ye 2013 yılında katılan Yücel Ölçer, bankanın bireysel bankacılık iş ortaklıkları yapısının ilk adımlarının atılmasına liderlik etmiş ve ING Bank KOBİ Bankacılığının bugün ulaştığı başarılı konuma gerek saha yönetimi gerekse süreç ve altyapısal iyileştirmeler ile büyük katkı sağlamıştır. Yücel Ölçer, KOBİ Bankacılığı çalışma büyüklüğünün 3 katına ulaşmasında ve KOBİ segmentli müşteri adetlerinin 4 kattan fazla artmasında kritik bir rol üstlenmiştir. Finansal sonuçların yanı sıra, Banka içerisinde en yüksek çalışan memnuniyeti skoruna sahip ekiplerden birisinin yaratılmasında destekleyici bir liderlik sergilemiştir.

ING Bank bünyesinde yetişerek İcra Kurulu üyeliğine yükselen Ölçer, üstlendiği Operasyon Genel Müdür Yardımcılığı görevi kapsamında bankanın mutlu müşteri odağı ve akıllı teknoloji kullanımı vizyonu paralelinde operasyonel gelişim sürecinin yürütülmesine liderlik edecektir.

Yücel Ölçer özgeçmiş bilgi:

Purdue Üniversitesi'nde Endüstri Mühendisliği bölümünü tamamladıktan sonra Chicago Üniversitesi'nde İşletme yüksek lisans programını tamamlayan Ölçer, iş yaşamına 2001 yılında ABD'de Deloitte Danışmanlık'ta başlamıştır. 2007-2013 yılları arasında McKinsey & Company Türkiye'de yardımcı ortak olarak görev yapmıştır. Danışmanlık kariyeri boyunca, bankacılık hizmet modellerinin belirlenmesi ve operasyonel dönüşüm gibi alanlarda küresel bankalarda çeşitli sorumluluklar üstlenmiştir.
Yücel Ölçer, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title