Haberler

7 Kaçak Yakalandı

Türkiye'de Bulunmaları İçin Yasal Gerekleri Karşılamayan ve Sınırı Yasadışı Yolla Geçmek İsteyen Toplam 7 Kaçak Şahıs Yakalandı.

Türkiye'de bulunmaları için yasal gerekleri karşılamayan ve sınırı yasadışı yolla geçmek isteyen toplam 7 kaçak şahıs yakalandı.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı olarak geçmeye çalışan 4 Afganistan uyruklu şahıs yakalandı. Bu arada, Kolluk Kuvvetlerince, Edirne il merkezinde icra edilen önleyici tedbirler kapsamında, yapılan kontrollerde, Türkiye'de bulunması için yasal gerekleri karşılamayan 1 Somali ve 1 Azerbaycan uyruklu 2 şahıs ele geçirildi. İran Sınırı'nda ise, İran'dan Türkiye'ye yasa dışı olarak geçen 1 Türk vatandaşı yakalandı. Yakalanan şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.

-ŞIRNAK'TA YAŞAM MALZEMESİ BULUNDU-

Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinden yapılan diğer açıklamada da Şırnak ili Merkez ilçesi dağlık arazi kesiminde, güvenlik güçleri tarafından, bölücü terör örgütü mensuplarına ait çok miktarda giyim ile muhtelif cins ve miktarda gıda / yaşam malzemesi bulunduğu bildirildi. (ANKA)

(HM/ÖZK)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title