Haberler

7,5 Aylık Hamile Kadına Tecavüz İddiası

İstanbul Küçükçekmece'de İşten Evine Dönen 7.5 Aylık Hamile Ç. D. Yolunu Kesen Bıçaklı Üç Kişi Tarafından Kaçırılarak Tecavüze Uğradığı, Para ve Telefonunun Çalındığını Söyleyerek Polise Başvurdu. İstanbul Polisi Tecavüz ve Gasp Olayının 3 Şüphelisini Gözaltına Aldı. Şüpheliler Adliyeye Sevkedildi.

İstanbul Küçükçekmece'de işten evine dönen 7.5 aylık hamile Ç. D. yolunu kesen bıçaklı üç kişi tarafından kaçırılarak tecavüze uğradığı, para ve telefonunun çalındığını söyleyerek polise başvurdu. İstanbul polisi tecavüz ve gasp olayının 3 şüphelisini gözaltına aldı. Şüpheliler adliyeye sevkedildi.

İddiaya göre olay şöyle meydana geldi. Cumartesi akşamı saat 17.30 sıralarında bir tekstil firmasında çalışan 21 yaşındaki Ç. D., evine gitmek üzereyken bir otomobilden inen 3 kişi tarafından yolu kesildi. Kiralık olduğu belirtilen otomobilden inen 3 kişi, genç kadının boynuna bıçak dayayarak para istedi. 7 buçuk aylık hamile olan genç kadın saldırganlara parasının olmadığını söyleyince, bıçak zoruyla arabaya bindirildi. Arabaya bindiği sırada bayılan genç kadını ıssız bir yere götüren saldırganlar, burada kadına tecavüz etti. Ç D.,'nin üzerinde bulunan 100 YTL para, cep telefonunu ve montunu alan saldırganlar, kadını aynı akşam saat 22.00 sıralarında evine yakın bir yerde otomobilden attı.

Olayın hemen ardından yoldan geçen bir vatandaşın telefonunu kullanarak polisi arayan genç kadın, kendisini kaçıran aracın plakasını ihbar etti. Bunun üzerine harekete geçen Küçükçekmece Asayiş Büro dedektifleri, plakası verilen otomobili durdurarak, içinde bulunan Vedat D., C.A ve F.K'yı gözaltına aldı. Hırsızlıktan çok sayıda sabıkası bulunan 3 şüpheliden Vedat D'nin., tecavüze uğrayan Ç.D. tarafından teşhis edildiği öğrenildi.. Küçükçekmece Asayiş Büro Amirliği'nde sorguları süren şüpheliler üzerlerine atılan suçu kabul etmezken, genç kadının çamaşırları ve şüphelilerden alınan meni örnekleri Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Emniyet'ten çıkarılan zanlılardan Vedat D., suçsuz olduğunu belirterek, "Mahkemede görüşürüz" diye bağırdı. .

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title