Haberler

340 Kaçak Göçmen ve 4 Göçmen Kaçakçısı Yakalandı

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından, 10-17 Mart 2017 tarihleri arasında yaşanan 9 olayda toplam 340 kaçak göçmen ve 4 göçmen kaçakçısı yakalandı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından, 10-17 Mart 2017 tarihleri arasında yaşanan 9 olayda toplam 340 kaçak göçmen ve 4 göçmen kaçakçısı yakalandı. Sahil Güvenlik Komutanlığından düzensiz göçle mücadele faaliyetleriyle ilgili yapılan açıklamada, 10 - 17 Mart 2017 tarihleri arasında yaşanan toplam 9 göç olayının 8'inin Sahil Güvenlik İzmir ve Kuzey Ege Grup Komutanlıkları, 1'inin ise Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanlığı sorumluluk sahasında gerçekleştiği bildirildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanlığı sorumluluk sahası içinde bulunan; Didim, Yalıkavak, Gümüşlük, Turgutreis, Akyarlar, Bodrum ve Kardak bölgelerindeki muhtemel göç rotaları üzerinde yoğunlaşan kontrol ve denetimlerde, Didim bölgesinde gerçekleşen 1 olayda 33 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik İzmir ve Kuzey Ege Grup Komutanlıkları sorumluluk sahası içinde bulunan; Kuşadası, Sığacık, Çeşme, Dikili, Ayvalık, Ayvacık, Küçükkuyu bölgelerindeki muhtemel göç rotaları üzerinde yoğunlaşan kontrol ve denetimlerde, Ayvacık, Ayvalık, Çeşme ve Kuşadası bölgelerinde gerçekleşen 8 olayda 307 göçmen ve 4 göçmen kaçakçısı karasularımızda yakalanmıştır". Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından düzensiz göçün engellenmesi maksadıyla icra edilen söz konusu faaliyetlerde ise 1 arama kurtarma gemisi, 28 sahil güvenlik botu, 6 SAGET, 2 DEGAK Timi ve 8 kontrol bottan oluşan yüzer unsurlar tarafından bin 39 saat 15 dakika seyir yapıldığı, 13 helikopter ve 6 uçak sortisi ile toplam 52 saat 59 dakika uçuş gerçekleştirildiği ve 5 adet Mobil Radar Timi (MORAD Timi) tarafından 312 saat 35 dakika görev icra edildiği kaydedildi.

(Pelin Üzek/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sahil Güvenlik Komutanlığı Güney Ege İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title